They’re real mascara van Benefit cosmetics review

Er is al een ware hype op internet ontstaan over deze mascara. Dames over de hele wereld zijn er gek op of juist helemaal niet. In Amerika staat deze mascara al een tijdje op nummer 1 omdat hij het meest verkocht word op dit moment. Je hebt hem ook vast wel bij je favoriete youtube beauty guru voorbij zien komen. Maar ook op beauty sites word deze mascara volop besproken. Ik werk nu sinds de zomer met deze mascara en ik heb mijn mening gevormd. Are you ready? Lees dan verder!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: They’re real! mascara

Merk: Benefit cosmetics

Cijfer: 7

Belofte:  Deze mascara zou volgens Benefit cosmetics je wimpers verlengen, meer volume geven, liften en mooi separeren. Deze super zwarte mascara is uitgebracht in een long wear formule, geeft niet af en droogt niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje haalt alle wimpers tevoorschijn, ook de wimpers die je nog nooit hebt gezien maar wel hebt.

Prijs: €26,50 via Douglas

Voordelen: Deze mascara heeft een toffe verpakking, anders zou het geen Benefit product zijn. Want Benefit begrijpt dat het oog ook iets wil. Iets wat ik fijn vind is dat deze mascara geen nare geur heeft en ook niet op mijn ogen slaat. Daarnaast is deze mascara erg comfortabel om te dragen want hij blijft flexibel op de wimpers. Ik heb deze mascara ook nog niet kunnen betrappen op afgeven. Althans niet op de bovenste wimperrand. Soms merk ik wel dat het gebeurt als ik hem op mijn onderste wimpertjes aanbreng. Maar dat kan ook zijn omdat ik vaak in mijn ogen wrijf.

Als je al lange en stevige wimpers van jezelf hebt, dan zal je zeker verschil opmerken. De mascara is inderdaad goed zwart waardoor je het effect van deze mascara nog beter opmerkt. Met twee a drie laagjes van deze mascara zie je al langere en vollere wimpers tevoorschijn komen. Ook de krul houdt deze mascara er goed in. Het borsteltje heeft iets weg van een kammetje waardoor je minder kans krijg op klontjes aan je wimpers. Je moet wel heel veel van deze mascara gebruiken om klontjes te veroorzaken.

Het borsteltje zelf vind ik ook erg goed bedacht. Er zitten kleine rubberen haartjes en puntjes aan waardoor je wimpers goed kunt separeren. De meeste mascara borsteltjes hebben geen haartjes aan het topje. Deze mascara van Benefit wel. Er zit namelijk een klein bolletje op het topje dat je kunt gebruiken om je wimpers iets steviger mee aan te zetten. Het borsteltje lijkt wel een mix te zijn van de Givenchy Phenomen en de Dior Iconic. Best mooi bedacht als je het mij vraagt.

Nadelen:  Als je al korte wimpers hebt zoals ik, dan zie je helaas vrij weinig gebeuren. Zelfs als ik een wimperkrultang gebruik, zakt alles alsnog in. Mijn wimpers zijn recht, kort en alles behalve stevig. Mijn wimpers zijn te vergelijken met de wimpers die veel Aziatische dames hebben. En die zijn heel moeilijk te krullen en te verlengen met een mascara. Zelfs Kevin, de hoofdtrainer van Benefit Cosmetics, moest mij hier gelijk in geven. Hij zei ook dat de mascara voor dit soort type wimpers niet altijd even goed werkt als voor stevigere wimpers.

Conclusie: Het is zeker geen slechte mascara en daarom krijgt hij van mij ook een zeven. Omdat telkens wanneer ik hem op een klant aanbreng, deze mascara er altijd prachtig uitziet. Hij doet voor acht van de tien mensen precies wat Benefit belooft. Alleen heb ik er niets aan omdat mijn wimpers gewoon te kort en te recht zijn. Objectief gezien kan ik je deze mascara dus aanraden. Je kunt hem in ieder geval proberen bij een Benefit counter, daar mag je namelijk altijd aanschuiven om alles te testen. Hij is redelijk geprijsd en de kwaliteit die je voor die prijs krijgt is top!

Maar als ik voor mezelf spreek dan schaf ik hem dus niet aan. Hij doet voor mijn wimpers gewoon niets. Zelfs als ik voor en na het aanbrengen een wimperkrultang gebruik, zakt alles weer naar beneden. Het lijkt dan alsnog of ik geen mascara draag. Geef mij dan maar weer mijn YSL singulier mascara waar ik eerder een review over schreef. Alhoewel Benefit me niet weet over te halen om deze mascara aan te schaffen, ben ik wel blij met hun andere producten.

Heb jij deze mascara al eens getest? En wat vind je er van?

Kaya-Quintana

P.S. Waar wil jij de volgende keer een review over lezen, let me know!

They're real mascara
Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Suz

  als ik jouw ervaring zo hoor vind ik 23 euro toch echt te duur!

 • Anonymous

  Hier een dame die gek is op oogmake up die dankzij Kaya al veel pareltjes ontdekt heeft!! Ik heb stevige wimpers en ik vind de mascara perfect. Benefit heeft me doen overstappen na jaren lang Lancome hypnose fan te zijn geweest !!

  • Belinda
   Anonymous

   Hoi,

   Ik vind de mascara geweldig, alleen, hoe verwijderen ik hem?
   Ik heb de Benefit remover aangeschaft, maar zelfs dan…..
   Help!
   Ook na 20 jaar van Lancome overgestapt.

 • NellemiekeD

  ik vind het zo jammer dat je er geen foto bij doet van hoe hij jouw wimpers maakt! 🙁 

 • Elke Tuteleers

  Ik vind de mascara echt een crime om te verwijderen helaas.

 • Silke

  Hij is volgensmij bijna het zelfde als 1tje van max factor. Teminste de borsteltjes lijken heel erg opelkaar

 • Laura Vanhaesendonck

  handige review. Ik ben een totale mace up noob dus jou blog kan me helpen!! ik volg je 🙂