advertorial lifestyle

Gratis 1,5L Spa fruit in jouw favoriete smaak

 

-advertorial- Yes, yes, yes! De zomer is on it’s way en dat betekend lekker op het strand relaxen. Hangen in mooie parkjes met gezellige vrienden en altijd met een drankje er bij. Deze zomer kun je al die leuke dingen doen met een gratis drankje. Dat gratis drankje kun je scoren via smaakcheck.nl en dat is dan niet zomaar een drankje. Je kunt namelijk een gratis 1,5L fles scoren van Spa fruit tot 30 september 2013.

Spa fruit heeft natuurlijk diverse smaken en via de smaakcheck site, kun je er achter komen welke smaak het beste bij jou past middels een snelle test. Vervolgens krijg je een email met daarin een coupon, zodat je een gratis fles Spa fruit in jouw smaak kunt krijgen. Ik heb de smaakcheck al gedaan en de smaak die er bij mij uit kwam kun je zien in de bovenstaande video. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar wat er bij jouw uit de smaakcheck kwam. Laat dus het antwoord achter in de comments! Bekijk ook de video om er achter te komen hoe je kans maakt op €5000,- middels smaakcheck.nl

Let’s go!

Kaya-Quintana

P.S. Welke smaak kwam bij jou uit de test?

You Might Also Like

 • Puck

  Haha wat leuk gedaan Kaya, ik ben altijd weer helemaal vrolijk als ik een filmpje van jou heb gekeken!!!
  Ik ga zeker even kijken 😉
  Xx

  • Kaya-Quintana

   Bedankt voor je lieve comment!

 • Bij mij kwam ook Pink Passion eruit 🙂 en strawberry !

  • Kaya-Quintana

   Lekker, lekker!

 • de links in het artikel doen het niet…

  • de smaken die bij mij pasten waren raspberry en Forest Fruits 🙂