fashion video

Tommy Hilfiger, Zara, H&M en YSL shoplog

Yes, er staat eindelijk weer eens een shoplog online. In de onderstaande video laat ik je met veel plezier mijn nieuwe kledingstukken zien. Ik was heel specifiek op zoek naar een nieuwe winterjas en een extra jas voor het sporten. Ik wil namelijk niet dat mijn mooie nette winterjas gaat stinken, haha! Na het sporten transpireer ik natuurlijk een beetje en die geur kan dan in mijn jas blijven hangen. Gelukkig stink ik niet zo erg, maar ik neem het zekere voor het onzekere.

shoplog

De tweede jas die ik kocht is dus speciaal voor mijn tripjes naar de gym. Die kan ik ook wat makkelijker wassen dan mijn nette winterjas. Ik shop al een tijdje als een minimalist en daarover vertel ik je meer in dit artikel. Ik streef naar het kopen van dingen die ik echt gebruik, maar ook echt leuk vind. Zo voorkom ik geldverspilling en een volle kledingkast met stukken die ik niet echt leuk vind.

Bekijk snel mijn nieuwe video voor al mijn nieuwe items,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf ook op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks doll!

 


  Genoemde items

  1. Sport bh van H&M in medium
  2. Lange zwarte bomberjack van Zara
  3. Sjaal van H&M
  4. Cirkel sjaal van H&M
  5. Dons jack van Tommy Hilfiger via de Bijenkorf
  6. Mon paris eau de toilette van YSL via Douglas

You Might Also Like

  • Leuke video kaya! Ik werd er weer lekker vrolijk van. Hoe leuk ook dat merkkleding soms zo verrassend afgeprijsd kan zijn 🙂

  • I love it!