Tommy Hilfiger, Zara, H&M en YSL shoplog

Yes, er staat eindelijk weer eens een shoplog online. In de onderstaande video laat ik je met veel plezier mijn nieuwe kledingstukken zien. Ik was heel specifiek op zoek naar een nieuwe winterjas en een extra jas voor het sporten. Ik wil namelijk niet dat mijn mooie nette winterjas gaat stinken, haha! Na het sporten transpireer ik natuurlijk een beetje en die geur kan dan in mijn jas blijven hangen. Gelukkig stink ik niet zo erg, maar ik neem het zekere voor het onzekere.

shoplogPIN IT!

De tweede jas die ik kocht is dus speciaal voor mijn tripjes naar de gym. Die kan ik ook wat makkelijker wassen dan mijn nette winterjas. Ik shop al een tijdje als een minimalist en daarover vertel ik je meer in dit artikel. Ik streef naar het kopen van dingen die ik echt gebruik, maar ook echt leuk vind. Zo voorkom ik geldverspilling en een volle kledingkast met stukken die ik niet echt leuk vind.

Bekijk snel mijn nieuwe video voor al mijn nieuwe items,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf ook op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks doll!

 


Β  Genoemde items

  1. Sport bh van H&M in medium
  2. Lange zwarte bomberjack van Zara
  3. Sjaal van H&M
  4. Cirkel sjaal van H&M
  5. Dons jack van Tommy Hilfiger via de Bijenkorf
  6. Mon paris eau de toilette van YSL via Douglas
Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana