make up video

Top 5 foundations

Het afgelopen jaar heb ik echt mega veel foundations gekocht. Waarom? Mijn huid is droog, vaak heel dof en ook nog eens heel lastig te matchen. Gelukkig heb ik een aantal foundations gevonden die goed helpen tegen verschillende dingen. Uiteraard wil ik je daar van alles over vertellen. Bekijk dus de onderstaande video om te checken wel foundations ik goed vind, met name voor mijn droge huid. Je kunt ook mijn Foundation Guide checken voor nog meer foundation advies.

Toodles darling,

Kaya-Quintana

P.S. Handige video? Deel deze dan op Twitter en Facebook, thanks!

You Might Also Like

 • Kim

  Leuk filmpje!

 • Anita

  L’oreal is voor mij ook echt een merk waarbij ik denk: nou nee bedankt.. Ben wel erg te spreken over Maybelline alhoewel mijn juiste foundation match er niet tussen zit.
  Verder vind ik de MUFU HD een goede en ook de nieuwe van Kat von D is erg fijn (helaas niet in NL te koop).

 • Janita

  nice, tanx!