favorieten video

Top vijf beauty favorieten november 2016

Vroeger had ik altijd een hele lange lijst van toffe producten. Ik kan er niets aan doen want ik vind veel producten goed. Het is alleen niet zo handig voor mijn favorieten video’s die daar erg lang van worden. Vanaf vandaag presenteer ik daarom slechts mijn top vijf beauty producten. Lekker kort en bondig, zodat je binnen tien minuutjes weet welke producten echt top zijn. So here we go!

Laat je nog even weten wat jouw beauty favorieten zijn?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Youtube voor meer video’s, thanks babe!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anita
  18 november 2016 at 16:03

  Ben ERG benieuwd naar het serum van Keune. Ik heb nu een serum van OGX na jaren Biosilk te hebben gebruikt.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   20 november 2016 at 13:36

   Biosilk heb ik ook nog steeds, maar die heb ik de laatste tijd weinig gebruikt. Mijn haar heeft het op dit moment niet nodig, haha!

  Leave a Reply