Urban decay Naked 3 palette via beautybay.com

Can you spell NAKED? Want tot mijn grote verassing vond ik het Urban Decay Naked 3 palette via beautybay.com voor €46,10. Best prijzig maar ik weet dat Urban Decay het waard is. Overigens zou ik wachten met bestellen tot dat beautybay.nl met een kortingsactie komt. Ze geven regelmatig overal 15% korting en ik had die net misgelopen, stom! Via beautybay.nl hoef je ook geen verzendkosten te betalen dus dat scheelt al heel wat centen.

urban decay naked palette 3

urban decay naked 3 palette

Het palette zelf is weer fantastisch, hoe kan het ook anders met Urban Decay. De verpakking is naar mijn mening verbeterd. De verpakking is aan de binnenkant van plastic voorzien en de buitenkant is van stevig blikachtig materiaal. Er zit een spiegel in ter grootte van het hele palette aan de binnenkant. Persoonlijk gebruik zo’n spiegel nooit maar het is handig dat die er in zit. In het palette vind je ook een dubbel-ended penseel en twaalf oogschaduw kleuren.

urban decay naked 3 palette review

naked 3 palette urban decay

De oogschaduw’s in het derde palette bestaan uit zachte kleuren. Zo zijn de eerste zes kleuren aan de linkerkant duidelijk voorzien van een roze ondertoon. De zes kleuren aan de rechterkant zijn bruin met een taupe en gele ondertoon. Het eerste Naked palette had voornamelijk rode ondertonen en was erg warm qua palette. Het tweede palette had duidelijk een gele ondertoon en was redelijk neutraal. Als je alle drie de paletten bezit dan heb je sowieso de beste nude collectie ooit.

urban decay naked palette 3

urban decay naked palette 3 via beautybay.com

Wat me direct opviel tijdens het testen van het Naked 3 palette, is dat de matte kleuren in deze versie een stuk beter zijn. In elk Naked palette zit een roomwitte matte oogschaduw maar die zijn niet heel gepigmenteerd. In het derde palette zit er weer eentje genaamd Strange. Dit is de eerste roomwitte oogschaduw uit een Naked palette die op mijn huid met of zonder primer direct goed opvalt.

urban decay naked 3 palette swatches

urban decay naked 3 palette swatches

In het palette vind je drie matte oogschaduwkleuren. De eerste is dus Strange, de tweede is Limit en de derde heet Nooner. Dan is er ook nog Dust waar ik me eigenlijk al direct aan irriteerde. Dit is namelijk een glitter oogschaduw die echt prachtig lijkt maar voor geen meter blijft zitten. De glitters zijn super grof en er komt vrij weinig kleur vanaf. Dust is zo’n oogschaduw die eigenlijk het meeste gebruik als highlight bij het binnenste ooghoekje of als overlay over een matte oogschaduw.

urban decay naked 3 close up pictures

naked 3 palette close up foto's

Buzz, Liar en Mugshot hebben alle drie een shimmer finish. Dan heb je ook nog Burn out, Trick, Factory en Dark side die allemaal een mooie satin finish verzorgen. Als laatste is er nog Blackheart, een diepbruine/zwarte oogschaduw met rosé gouden glansdeeltjes. Werkelijk alle kleuren zijn naar mijn zin en passen prachtig bij mijn huidskleur. Of ik nu bleekjes ben of in de zomer een lekker tintje heb, dit palette past bij elke huidskleur. Dat is dan ook meteen de kracht van het naked 3 palette.

naked 3 palette close up foto

urban decay naked 3

Tevens zijn alle kleuren in het naked 3 palette helemaal nieuw, yes! In het eerste en tweede palette vond je bijvoorbeeld de kleur Half baked steeds terug en waren niet alle oogschaduw’s “nieuw” in de collectie. Het naked 3 is daarom naar mijn idee nog leuker dan de eerste twee. Alle oogschaduwkleuren zijn gloed nieuw en daarom echt een must have. Ik denk ook dat dit het meest universele palette is omdat de meeste kleuren neutraal zijn en daardoor bij elke huidskleur zullen passen.

Naked 3 all the way baby!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij ook het naked 3 palette en wat vind jij er van?

naked 3 palette strange, dust, burnout en limit

Stranger, Dust, Burnout en Limit met de Hema eyeshadow base

Stranger, Dust, Burnout en Limit met de Hema eyeshadow base

urban decay buzz, trick, nooner, liar en factory

urban decay eyeshadow swatches

Buzz, Trick, Nooner en Liar met de Hema eyeshadow base

urban decay facotry, mugshot, darkside en blackheart

urban decay naked 3 eyeshadow swatches

Factory, Mugshot, Darkside en Blackheart met de Hema eyeshadow base

urban decay naked 3 palette ingredienten

urban decay naked 3 verpakking

urban decay palette naked 3 review

urban decay double ended brush

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.