favorites video

Video: Beauty favorieten juni 2014

Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een favorieten video heb gemaakt. Daarom is het de hoogste tijd om er vandaag eentje online te zetten. Ik kijk namelijk graag naar favorieten video’s van anderen omdat ik daardoor steeds iets nieuws ontdek. Zo vond ik al een handig serum van L’oreal, Sinful colors nagellak en MAC lipsticks door favorieten video’s van anderen. Hopelijk heb je ook wat aan mijn video, snel kijken dus!

Wat is jouw favoriete beauty product van deze maand?

Kaya-Quintana

P.S. Meer video’s? Like en volg dan via Youtube, thanks!

You Might Also Like

  • Wat een fijne producten en wat een onwijsmooue look heb je op!!! X liefs

  • hahaha ik moest mij even inhouden om niet te gaan schaterlachen bij deze video. Heerlijk!
    You so much fun!