Video: Beauty favorieten van 2015

Yes, daar gaan we! Het nieuwe jaar 2016 komt er nu echt aan maar voordat we vanavond aftellen, kijken we nog even terug op mijn beauty favorieten van 2015. In deze video vind je alleen producten die ik echt heel elke dag gebruik. Het zijn producten die passen bij mijn droge huid en waar ik altijd op kan vertrouwen. Ik hoop dus dat je iets aan deze producten in 2016 hebt. Uiteraard hoor ik ook graag wat jouw favoriete producten zijn, let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Happy new year!

Comments
 • femketje

  die OPI topcoat zal ik toch echt eens moeten halen! zelf ben ik geen beautyblender meisje, it just doesn’t work for me! happy 2016 πŸ˜€

  • Kaya-Quintana
   femketje

   Thanks girl! Het ligt er inderdaad maar net aan of je het fijn vindt werken zo’n beauty blender. Ik gebruik hem echt alleen voor concealer en cream foundation

 • Natasja

  ‘dan komt dat omdat ik vals gespeeld heb met bronzer’
  Na die zin lag ik even in een deuk!
  Ik heb enkele ‘wannabe’ drugstore beautyblenders waar ik enorm blij mee ben!
  Ik heb al veel positieve dingen gehoord/gelezen over producten van Laura Mercier, waardoor ik er super benieuwd naar ben. Na deze video weer iets meer!
  Ik heb dezelfde Guilty Pleasure, haha. Is helemaal niets mis mee!

  • Kaya-Quintana
   Natasja

   Yes, Laura Mercier is echt goed πŸ˜€

 • Mio

  Hoi Kaya, ik ben nieuw op je site en zie dat je een erfg droge en gevoelige huid hebt. Probeer alsjeblieft eens het merk Paula choice. Geen parfum en alcohol zit in deze producten, je huid zal er van op knappen. Je kunt advies vragen aan de medewerkers op de chat of bellen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana