make-up artist video

Video: Everyday make-up routine

Joepie! Mijn huid is weer okay en dat betekend dat ik weer los kan gaan met make-up. Daar ben ik natuurlijk helemaal blij mee want ik houd van al mijn beauty spulletjes. De afgelopen weken heb ik dan ook weer volop nieuwe producten kunnen testen. Daardoor heb ik nu een aantal nieuwe producten in mijn basis make-up routine opgenomen. Op deze producten ben ik helemaal verliefd omdat ze precies doen wat ik wil.

everyday make-up routine video

Zelf ben ik gek op het kijken van everyday make-up routines op youtube en dus heb ik zelf weer eens een nieuwe gemaakt. Deze keer een lekkere vlotte versie zodat je deze video in de ochtend tijdens het opmaken kunt kijken. Dat doe ik namelijk ook altijd, hihi! Ik krijg altijd inspiratie van dat soort video’s waardoor ik in de ochtend nog meer zin krijg om iets leuks van mijn look te maken.

Ready to routine?

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Like en volg mijn dan via Youtube, thanks!

everyday make-up kaya-quintana.nl

Gebruikte producten:

Etat pur: Hyaluronzuur
Apotheek: Koelzalf
Clinique: All about eyes rich
L’oreal: True match foundation in Golden beige, Lumi magique in medium en Miss manga mascara
Maybelline: Fit me concealer #20 en Rocket volum’ mascara
Ben Nye: Banana powder
Guerlain: Terracotta light bronzer #02 brunettes
Smashbox: Soft lights highlighter in Prism
Kardashian beauty: In the flesh honey stick lipgloss
Too faced: Sexpresso eyeshadow

make-up routine

You Might Also Like

  • leuk om te zien 😀 gorgeous look!

  • laura

    Mooi! maar zonder make up ben je ook echt al SUPERKNAP!!

  • faat

    Wat een leuke video en mooie look heb je gemaakt!