fashion video

H&M trend shoplog

Tijd voor een fashion haul video. Het is namelijk alweer een tijdje geleden maar het was echt nodig om weer even te shoppen. De herfst is begonnen en ik heb nu al last van koude voeten en handen. Gisteravond lag ik in bed en kreeg ik mijn voeten maar niet warm. Toen was ik toch wel blij dat ik in ieder geval al wat warme kledingstukken heb gescoord. Benieuwd naar wat ik allemaal bij elkaar gevonden heb? Bekijk dan lekker op je gemakje de onderstaande video.

Kaya-Quintana

You Might Also Like

 • Super leuke shoplog! Hele mooie aankopen, vind dat blauwe jurkje echt heel erg mooi!
  Liefs

 • Sarah

  hey,
  over de glossybox ik zou wel graag voor je de orange soup willen uitproberen?
  liefss x

 • Leuke kleren heb je gekocht. Mijn favo winterkleding is een sjaal en sloffen zonder dat overleef ik het niet XD