fashion video

Mango, New look, H&M en Samsung shoplog

Tijd voor een fashion haul. Het is alweer een tijdje geleden dat ik je mijn mode aankoopjes liet zien. De pre-sale is begonnen dus hier en daar hebben veel winkels al wat mooie kortingen. Voor mijn vakantie heb ik dan ook wat leuke items gescoord voor kleine prijsjes. Shop-spiratie nodig? Kijk dan lekker relaxed naar mijn video.

Kaya-Quintana

P.S. Ik ben nu ook te volgen via Instagram via KayaQuintana. Laten we vriendjes worden!


You Might Also Like

 • Leuke aankopen! Ik vind jou zo leuk he! Ben gek op jou filmpjes! Die top met die steentjes zijn zo mooi!

  Liefs

  • Ellen

   Leuke kleding! Een vraagje over je Samsung, wat voor abbo heb jij bij deze telefoon? Vind het echt verschrikkelijk duur worden de laatste tijd :s

 • Lotte

  Mijn bb heeft bb app world ook verwijderd 🙁

 • mina

  welke mooie kleur heb je op je lippen ?

 • Leuke haul :), de tops van Mango vind ik mooi! De sale van New Look bevalt me goed, heb zelf ook een paar leuke tops voor een paar eurie op de kop kunnen tikken!