favorites video

Video: Favorieten oktober 2013

Een nieuw seizoen brengt altijd nieuwe favorieten met zich mee. Nu het kouder wordt merk ik dat bijvoorbeeld heel erg aan mijn huid. Een andere dag en nachtcrème moeten er dan aan te pas komen. Maar ook mijn geuren pas ik op het weer aan. Uiteraard heb ik ook heel wat nieuwe producten getest waarvan sommige het tot mijn dagelijkse routine hebben gered. Benieuwd naar welke producten ik als favoriet zie in oktober? Bekijk dan snel de video!

Kaya-Quintana

P.S. Volg en like deze video via Youtube, thanks!

You Might Also Like

 • die fa showerlotion lijkt me best fijn 😀

 • Ik gebruik het serum ook als basis ! Werkt fijn 🙂

 • Ik vind de showergel ook heel fijn en kijk ook graag naar de Nguerierro. Had gedacht dat de lipbalm ook in je favorieten zat aangezien die te zien voor je de video start 😉

  • Kaya-Quintana

   Hihi, nee maar ik heb wel over de lipbalm geschreven. Die is best goed 😀

 • Larissa

  De lipstick die je in het filmpje op het is echt GE-WEL-DIG !!! love it 😀