make-up artist video

Video: Get ready with me, party make-up

Get ready with me! Heerlijke video’s, vind je ook niet? Je zet ze op tijdens het opmaken of als je aan het werk bent op de computer. Soms vind ik het ook heerlijk om op een regenachtige zondag get ready video’s te bekijken. Zo leer ik weer nieuwe producten kennen en zie ik hoe andere dames hun make-up gebruiken. Ik krijg er inspiratie van en word er weer creatief van met mijn eigen make-up looks.

 
In dit artikel laat ik je dan ook graag een look zijn die ik afgelopen weekend droeg naar een feestje. Ik hou de laatste heel erg van zachte aardetinten en neutrale oogschaduwkleuren. In de onderstaande video maak ik een sexy smokey eye, waar je niet al te veel tijd aan kwijt bent. Ik leg je ook uit waarom ik bepaalde producten gebruik en welke penselen ik graag gebruik.

Lekker even tutten dus, are you ready?

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer beauty video’s!

get ready with me video

get ready with me

bruine smokey eye

bruine party makeup

bruine smokey eye

gouden makeup

bruine smokey eye

kardashian beauty lipgloss

makeup artist den haag

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  stella
  17 januari 2016 at 16:38

  Wat kan jij je mooi opmaken. Je ziet er prachtig uit!
  Ik wist niet dat Gosh uit het Kruidvat verdwijnt. Ik ga nog proberen om iets in te slaan.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   21 januari 2016 at 13:22

   Hier is alles van Gosh helaas al weg 🙁

  Leave a Reply