review video

Video: Haarproducten aka flop producten

Leuk al die producten die heel goed werken. Soms vergeet ik daardoor snel mijn miskopen. Toch zijn er een aantal producten waar ik echt niet blij mee ben en nooit meer zal kopen. De komende weken zal ik per productgroep, de grootste flop producten tonen in een video. Deze keer begin ik met haarproducten want als hair lover, heb ik er heel veel. Ik zal je hierover niet te lastig vallen met een dikke lap tekst, maar een handige korte video geven.

Snel kijken dus!

Kaya-Quintana

 

You Might Also Like

 • Leuk om te zien! Ik snap ook niet zo waarom Aussie zo gehyped werd…. kan er ook makkelijk zonder. πŸ˜›

 • Jaa eindelijk iemand die het met me eens is over Aussie πŸ˜€ Ik vond het het niet super stinken, maar het deed bij mij ook echt helemaal niets :/

 • Mijn zus had een shampoo of conditioner van Aussie gekocht, maar vond hemn zo slecht dat ze hem aan mij gaf. Ik probeer hem daarna ook en wat een slecht spul. Het maakt mijn haar pluizig en droog en je betaald er ook nog eens belachelijk veel geld voor. Ik zal dan ook nooit meer wat van dit merk kopen!

 • Hannah

  Aussie vind ik juist een heel fijn merk, en het ruikt ook best wel lekker. Mooie nagellak trouwens πŸ™‚

 • Patty

  Ik zeg make up tutorial!!! Love the look!!!

 • kim

  je ziet er goed uit in deze video zeg! en aussie vind ik ook niks aan.. nivea straight and easy is mijn favoriet, kost ook nog is geen 2 euro per fles!

 • Aly

  Je zegt dat je allergie en exceem hebt – op je hoofdhuid?
  If so, welke producten maken dat dan erger?