make up video

Dune, Maybelline, Real techniques penselen en Villeroy en Boch shoplog

De kerstgekte is voorbij, over naar het dagelijks leven. Dat betekend weer een nieuwe video van mij. Een haul video, een shoplog video oftewel een gezellige kletsvideo. Ik zeg, bekijk lekker deze video tijdens het wakker worden van twee lange dagen. En ik zie je snel weer, hier op mijn online hangout.

Kaya-Quintana

P.S. Keep the smile on your face, it makes you look pretty!

tijd voor een video

 

You Might Also Like

 • Wat een leuke spulletjes!

 • Oeh ben benieuwd over die wimperconditioner! Leuk filmpje. 🙂

 • Aniek

  Leuk filmpje! Een ander leuk alternatief voor een budget lichte foundation met gele ondertoon is de ‘So Clear Perfect Skin’ foundation van miss sporty. Super voordelig en ik vind hem echt prachtig!

 • leuke aankopen allemaal 😀
  ik vind met de trein reizen ook altijd wat stressvol XD

 • Leuke spulletjes. Ik vind je tas awesome! Moet ook eens cake pops maken is echt leuk om te maken. xxx

 • Puck

  Leuke spullen !!
  Nou ik vind je ombre haar zo mooi!!! En ik wil het eigenlijk ook laten doen maar ik heb het nog nooit gedaan dus leek het me handig om het eerst bij de kapper de doen maar bij de kapper kan het allen permanent 🙁
  Maar dat wil ik nog helemaal niet want ik weet nog helemaal niet of het leuk bij mij staat
  Dus weet jij misschien iets wat er na een paar keer wassen uit gaat ik hoop het!
  Xx

 • Kelley

  Leuke spulletjes allemaal! Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de give-away, vooral omdat het met nagellak te maken heeft, want daar ben ik een beetje verslaafd aan hahah