lifestyle video

Video: House tour update vlog

Wheh! Dat was me een weekje wel, eigenlijk twee weken die iets te pittig waren. Ik heb echt super veel te doen en ik heb het gevoel dat ik steeds iets vergeet. Gelukkig zijn er ook veel leuke dingen gebeurt zoals Koninginnedag en nacht. Waar ik met mijn suffe hoofd gewoon doorheen had geslapen en pas wakker werd toen de, op z’n Haags gezegde nach, al voorbij was. Op 1 mei heb ik lekker in mijn nieuwe huis gerommeld en ik heb toen ook een vlogje gemaakt. Zoals beloofd zou ik je op de hoogte houden van mijn inrichting en dergelijke en daarom dus de onderstaande video, enjoy!

Kaya-Quintana

P.S. Vind je deze vlog leuk? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

 • leuk filmpje 😀 ik heb dat ook hoor dat ik ’s avonds vaak veel inspiratie heb en soms lang doorga XD

  jouw moeder is trouwens super gorgeous!

 • Femke

  TVD is echt geweldig haha, wacht maar tot je Klaus leert kennen. <3333

  Leuke House Vlog, ik was aan het wachten op een update!!

 • Leuke vlog, je huisje wordt heel leuk!

 • Wat een leuk filmpje, hij komt ook precies op het goede moment. Ik ben samen met mijn vriend zijn/ons huisje aan het inrichten. Het ziet er erg mooi uit. Net als bij jou hebben wij ook een inloopkast. Ik heb meteen die kasten van de Ikea opgezocht. Wat zijn die mooi en handig! Maak je ook een filmpje zodra het helemaal is ingericht?
  LIefs

 • Superleuk ! Het is echt mooi aan het worden en zo een mooi papier met glitters op, echt fantastisch ! ^^

 • Angela

  hi kaya,

  Leuk filmpje, was benieuwd hoeveel verder je was na je laatste filmpje.

  Tip voor je moederhaard. Deze heb ik ook gehad in mijn vorige huis. Spuuglelijk. Radiatorverf is het antwoord 😉 moederhaard word vrij warm als je wilt stoken en radiatorverf kan daar prima tegen. Danvalt hij een stuk minder op en ziet er ook gelijk een stuk frisser uit.

  En je eettafel ziet er mooi uit 😉

 • Mynthia

  Ik vind je stijl erg leuk! Je 2e salontafel heb ik ook en geverfd in taupe, i like! hihi
  De inloop kast wil ik ook!! maar heb er nog geen geld voor dus er staat nu een slaapbank en een kledingkast die ik mijn moeder ook gebruikte.
  Succes met inrichten, ben benieuwd als het af is 🙂

 • Waar zit die gave kringloopwinkel uit het begin? Zo’n collectie blikken heb ik nog nooit gezien! Ik vind je behang erg mooi! En lekkere girly meubels. Ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien als alles af is!