video

Video: Opgemaakte beauty producten 2

De eeuwige consument dat ben ik, maar maak ik ook wel eens iets echt op? Jazeker weten van wellus! In de onderstaande video laat ik daarom zien wat ik de afgelopen maanden heb opgemaakt en wat ik wel of niet opnieuw zal aanschaffen. Ik ga er lekker vlot doorheen so let’s get started!

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

 • leuke video 😀 ik heb dat soms ook met conditioners dat je ze de eerste tijd gebruiken super fijn vind en dat het later niet meer zo fijn werkt >.<

 • Leuke video! Heb je de Gliss Kur Shea Cashmere conditioner al eens geprobeerd? Is echt mijn lievelingsconditioner. Denk dat ik hem nu al 15/20 keer opnieuw heb gekocht.

  • Kaya-Quintana

   Nee, nog niet getest maar dat ga ik nu zeker weten doen! Dank voor de tip!

 • Wat een leuk filmpje! Ik ben erg benieuwd naar die tandpasta, ik weet alleen niet of het voor mij werkt aangezien ik een paar neptanden heb.

  • Kaya-Quintana

   Hij is nog geen twee euro bij de Action dus als ie niet werkt dan heb je idg niet al teveel geld uitgegeven

 • Wat een leuk filmpje. het stukje dat sephora weg is heb ik even aan mijn man laten zien. Ik moest zo lachen om dat stukje haha.

  • Kaya-Quintana

   Hihi, een beetje drama kan nooit kwaad dacht ik zo 😛

 • Bengisu

  Ahaha ohmygod Kaya love u man, je laat me altijd lachen! Met je leuke humor! xoxo

 • ik

  Ik zweer bij Pathene haarmasker en dan wel die voor normaal tot dik haar(zeegroene pot) (ze hebben ook een versie voor fijn haar), werkt perfect tegen pluizen bij mij. Rituals doet, zo te lezen, niet veel voor veel geld.