make up video

Video: Opgemaakte beauty producten 2012

Aaah, de eeuwige consument. Maar maakt ze ook daadwerkelijk gebruik van al haar aankopen. Yes, I do! Ik heb een half vuilniszakje vol verzameld met lege verpakkingen. Dit is slechts van de helft van 2012, want toen bedacht ik me pas dat het leuk zou zijn om te laten zien wat ik opmaak. Zo ging er onder andere een tube Shadow insurence doorheen, The body shop body butter en haarmasker. Helaas had ik die al weg gegooid maar ik wil je nog wel laten zien wat ik had bewaard.

Bekijk dus snel mijn video voor mijn empties van 2012!

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

 • dat ene mascara borsteltje ziet er inderdaad niet goed meer uit >.< wel raar dat dat zo snel gebeurde!

  • Kaya-Quintana

   Ja, ik baalde ook behoorlijk mja. Volgende keer beter hoop ik

 • Hey Kaya, leuk filmpje! Voor mij deed de Lancome Genefique niet zoveel helaas 🙁 had er meer van verwacht. Wel heb ik nog 2 tips & echte toppers die ik even met je wil delen. Dit serum: http://www.decubal.nl/Face/Serum
  Een holy grail voor mijn droge huidje. Ik breng hem snachts aan (je huid wordt vet), maar door alle verzorgende ingredienten voelt mijn huid de volgende morgen zo zacht aan. Kijk maar even bij de ingredienten, misschien vind je het wel wat. Ik raad hem ieder geval iedereen met een droge huid aan.

  En dan deze handcreme. Ik gebruik nu ook op jou aanraden die handcreme van Burts Bees, maar vind deze nog beter: http://www.thebodyshop.nl/bad-body/handen-voeten/hemp-hand-protector-30-ml.aspx
  Ook deze trekt langzaam in en daarom breng ik hem snachts aan, maar hij doet wonderen voor mijn droge handen. Ze worden heerlijk zacht!

 • Wat een leuke video. En wat jammer van de mascara voor 28 euro mag je inderdaad meer verwachten.

 • Marieke

  Een consument is juist een veelgebruiker.

 • A.C

  smurfensnot hahaha, you just made my day!

  • Kaya-Quintana

   Haha, dank je.

 • Superleuk filmpje, echt leuk om te bekijken ! 🙂

 • Koelzalf! ik hou ervan. Zonder die zalf zie ik er niet uit. Heb je ook hormoonzalf? Ik noem het altijd prikzalf!;)

  • Kaya-Quintana

   Ik heb inderdaad ook hormoonzalf, die van mij prikt gelukkig niet 😀