make-up artist video

Video: Shapen en contouren met Inglot

Zoals beloofd zou ik je op de hoogte houden van mijn video’s in samenwerking met Inglot cosmetics. Daarom laat ik je in dit artikel met trots mijn eerste video zien. In deze video laat ik zien hoe je makkelijk kunt shapen en contouren. Ik gebruik hiervoor de nieuwste shaping powders van Inglot. Inglot is het eerste merk in Nederland dat shaping en contour powders goed verkrijgbaar maakt.

In de video gebruikte ik de volgende items

Inglot:

HD sculpting powder #505 en #503, heb je een donkere huidskleur? Gebruik dan #501 als highlight
Sparkling dust
Cream foundation #26
Under eye concealer #91
Mattifying loose powder #33

Benefit:

Bella bamba blush

Smashbox:

Fan brush #22

shapen en contouren

Heb je wat aan deze video? Abonneer jezelf dan op mijn youtube channel en op die van Inglot benelux. Uiteraard hoor ik ook graag of je iets aan mijn tips hebt.

Ready to shape up?

Kaya-Quintana

P.S Meer make-up art tips? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  femketje
  1 december 2014 at 19:13

  awesome video πŸ˜€

  • Reply
   Kaya-Quintana
   2 december 2014 at 12:05

   Yeah πŸ˜€

 • Reply
  Niya
  1 december 2014 at 21:55

  Dit was echt één van de beste video’s die ik heb gezien over contouring en echt één van de beste video’s die je hebt gemaakt (naar mijn mening)! Heel duidelijk en rustig uitgelegd en met duidelijke technieken aangewezen. Zou wel meer van dit soort tutorials willen zien (niet per se met Inglot poeders), bijv. over contouren van je ogen etc.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   2 december 2014 at 12:05

   Oh lief, dankjewel! Er komen zeker meer van dit soort video’s maar dan op mijn eigen youtube channel.

 • Reply
  Anita
  1 december 2014 at 22:18

  Een duidelijke uitleg over shaping. I like it!

  (Wat ziet je huid er goed uit!)

  • Reply
   Kaya-Quintana
   2 december 2014 at 12:05

   Thanks, gezonder aan het leven dus minder tot geen eczeem

 • Reply
  Kirsten
  2 december 2014 at 21:14

  Wauw, dat doe je echt heel mooi! Ik ben bezig met zoeken welke producten ik het best kan gebruiken en vind vooral je blush prachtig πŸ™‚ Denk dat contouren voor mij wel goed zou werken om m’n gezicht wat meer vorm te geven (in ieder geval, dat hoop ik haha) Liefs!

 • Reply
  saimah
  3 december 2014 at 10:03

  ik vind je echt superr goed je weet meer dan de andere beautybloggers

 • Leave a Reply