make up video

Unboxing Inglot en Smashbox cosmetics

De postbode vind mij niet zo leuk. Ik woon namelijk vier hoog en als je geen sleutel hebt kun je niet naar boven met de lift. Zonder sleutel moet je dus heel veel trappen op, heel veel trappen. En ik kreeg vorige week veel pakketjes en dus moest de postbode vaak de trap op. Hij was niet blij… Maar ik wel want ik kreeg heel wat toffe producten binnen en die laat ik je zien in de onderstaande video.

unboxing video

Daarnaast mag ik ook vertellen dat ik nu samen met Inglot aan de slag ga. Ik ga samen met Melanie en Lilian Youtube video’s maken in samenwerking met Inglot. Super tof want dit merk is gewoon awesome en dat zeg ik niet omdat ik nu met ze samen werk. Ik zeg het namelijk al jaren en daarom vind ik het zo leuk dat ik nu met Inglot kan werken. Binnenkort kun je dus toffe video’s van mij op de site van Inglot vinden, yes!

Check snel de video en laat mij weten wat je er van vind, thanks!

Kaya-Quintana

P.S. Meer beauty video’s? Like en abonneer jezelf dan op mijn Youtube channel, thanks!

You Might Also Like

 • Anita

  Gefeliciteerd Kaya met de samenwerking met Inglot! Echt een heel fijn en betaalbaar merk. Ik kijk uit naar de komende video’s met de Inglot producten. (Ben erg benieuwd naar shaping powders review.)

  • Kaya-Quintana

   Bedankt voor je leuke comment 😀

 • Marije

  Aah gefeliciteerd! Ik ben ook helemaal gek op inglot. Die shading powders zien er echt super uit. Smashbox ga ik binnenkort ook maar eens proberen 🙂

  • Kaya-Quintana

   Yes, moet je zeker doen. Echt goede producten 😀