lifestyle personal video

Video: Vlog over verdovingen, afstuderen en friends with benefits

Vloggen, ik vind het toch niet zo makkelijk als anderen dat misschien vinden. Want hoe houd je een vlog boeiend? Ik denk dat ik er nog steeds niet helemaal achter ben, toch heb ik weer eens een vlog gemaakt. Even lekker back to basic, even kletsen over wat ik de laatste tijd heb gedaan. Ik praat namelijk niet zoveel over mezelf. Meestal houd ik het gewoon oppervlakkig maar tijdens deze vlog vertel ik eens iets meer.

Nieuwsgierig geraakt? Watch it!

Kaya-Quintana

P.S. Zal ik vaker vloggen, let me know!

You Might Also Like

 • zelf moet ik zeggen dat ik ook bezig ben een huis te kopen met mijn vriend, en ik word zondag pas 23, hij is 26 XD maar kinderen dat moet echt nog ff een jaar of 5 wachten

  • Kaya-Quintana

   Hihi, ja maar dat is ook harstikke leuk je eigen huis kopen. Als het voor jou werkt, dan is dat helemaal perfect. Als je maar gelukkig bent, dat is het belangrijkste.

 • Het is ook wel lastig als mensen in je omgeving iets verder zijn dan jij, maar jouw tijd komt nog wel. Alles heeft z’n tijd nodig. Je bent nog niet zo gek lang op jezelf gaan wonen, geniet daar van. Nu kun je nog doen en laten wat je zelf wil. Ik vind het heel goed dat je andere prioriteiten hebt die je wilt afronden en uitwerken. Zodra je een huisje boompje beestje hebt dan is het heel moeilijk om je huidige prioriteiten waar te maken. Neem je tijd. Wat betreft zoeken naar een partner zeg ik niet doen. In die zin niet opzoek gaan, je komt vanzelf wel iemand tegen waarmee je je leven wilt delen. Als ik naar mezelf kijk, ik was 26 toen ik zomaar uit het niets een man tegen kwam waarmee ik mijn leven wilde delen. Ik leerde hem kennen als een klant tijdens mijn werk in de detailhandel. Met mijn 31ste trouwde ik met hem en een jaar later kochten wij ons droomhuisje, inmiddels zijn we al met al 13 jaar verder. We hebben helaas geen kinderen mogen krijgen, maar we hebben wel 3 dierenkindertjes waarvan 1 vorig jaar is overleden. Ondanks dat hij overleden is, tel ik ‘m altijd nog mee. Hoewel ik nu ook persoonlijk reageer hoop ik dat je hier iets aan hebt. Want je bent op de wereld gekomen en je weet dat je ooit de wereld weer gaat verlaten, in de tussenliggende tijd vul je zelf in hoe je je tijd wilt leven.

  • Kaya-Quintana

   De mensen in mijn omgeving zijn niet verder als ik, althans zo zie ik het niet. Ze hebben gewoon een andere richting gekozen. Ik wil namelijk geen kinderen, ik hoef niet perse te trouwen en ik wil al helemaal geen huisje/boompje/beestje. Verder zoek ik ook niet naar een partner, dat komt vanzelf. Maar het is wel grappig dat er zo veel “rare dates ontstaan”.

 • Yvonne

  Je vlog is echt superleuk 😀
  Allereerst gefeliciteerd met je baan! Echt balen van je afstuderen zeg, het is ook altijd wat met die scholen/leraren.
  Ik ben ook 25 en ik wil ook geen kinderen, en ik wil ook niet trouwen en ook niet samen een huis kopen. (Maar wieweet bedenk ik me ooit nog wel, you’ll never know). Ik woon wel samen met mn vriend, maar dat is ook het enige. Ik wil gewoon lol maken! Ik vind het leuk dat je voor je carrière gaat en gewoon doet wat je leuk vind.
  Dat met die dates is me nog nooit opgevallen haha, maar omdat ik een vriend heb, date ik ook al een aantal jaar niet meer.

  Succes met alles, en van mij mag je vaker zo’n vlog doen!

  • Kaya-Quintana

   Bedankt voor je leuke comment!

   Een kindje adopteren lijkt me ook echt geweldig. Iemand iets geven wat die persoon anders niet zou krijgen, lijkt me echt fantastisch! Echt leuk om te lezen dat jij dat ook zo mooi vind

 • Mynthia

  Wat ben je ook een leuke meid Kaya! 😀
  Ik vind het echt leuk om naar je filmpjes te kijken/luisteren.
  En dat over mannen dat ze niets meer willen dan seks etc, tsjaa komt bekend voor! Jammer is dat, en al die eisen heb ik ook niet! Tuurlijk zijn er wel wat wensen maar ik eis niet dan en dan wil ik samenwonen/trouwen/kinderen! Alles komt op z’n tijd, waarom zou je dat allemaal willen plannen, dan voelt het net als gedwongen leven… Snapje me nog? haha
  En een kindje adopteren wil ik al zolang ik me kan herrinneren, ik wil ook wel graag een kindje van mezelf maar er dan ook 1 adopteren lijkt me geweldig! Ook om dan het gevoel te krijgen dat je iets goeds doet voor de wereld, you save a child. Of nouja zo denk ik er nu over, maar wie weet hoe ik volgend jaar in het leven sta..? Ik laat gewoon alles op me afkomen, komt vast wel goed hihi
  En met jou ook, hoop dat je snel klaar bent met je school dan kunje dingen gaan doen die je leuk vind en waar je passie ligt en heb je geen gedoe meer met dingen die eerst moeten zoals in jou geval afstuderen.
  Tot de volgende gezellige video! Fijn weekend meid! 🙂

 • Ik vind jou filmpjes altijd zo leuk om te kijken! Ik ben dan wel 7 jaar jonger maar dan nog vind ik het wel interessant enzo om naar te luisteren. Dus wat mij betreft mag je zeker vaker vloggen 🙂

  • Kaya-Quintana

   Zal ik zeker doen! 🙂

 • Emmaly

  Je vlogs zijn superleuk! Vaker doen 🙂

 • Gefeliciteerd met je nieuwe baan, gaaf zeg, klinkt echt leuk!

  Over je huisje boompje beestje: het is niet alsof je, wanneer je samen met je partner een huis koopt niets meer met je carriere kan hoor, haha.
  Maar snap wel wat je bedoelt hoor, ik ben nog maar 21 en mijn vrienden zijn juist compleet anders dan mijn vriend en ik. Wij werken allebei al, zij studeren allemaal nog (dus op kamers of nog bij ouders wonend, wat natuurlijk ook normaal is voor die leeftijd haha).
  Gelukkig hebben mijn vriend en ik alleen een huis, geen kinder(plannen) of trouwplannen ofzo, haha.

  Nou, ik ga ophangen he!! Hahaha, ik vond je vlog echt leuk 🙂

  • Kaya-Quintana

   Je hebt helemaal gelijk hoor. Met kinderen erbij kan je prima werken en je ding doen. Ik vind ook echt dat iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. En ik vind het ook leuk dat jij en je vriend samen aan het werk zijn. Het schept toch een band en een gelijkenis als je samen ongeveer hetzelfde doel hebt, toppie hoor!

 • Leuk filmpje Kaya. Fijn dat persoonlijke! Zelf ben ik wel van het huisje, boompje, maar nog niet van het beestje haha. Ik ben dan ook al 3 jaar samen met mijn vriend en echt wel toe aan de volgende stap (samen wonen). Dat uitgaan hoeft voor mij allemaal niet meer 😉 Ga je nog wel een baan zoeken m.b.t. je opleiding of blijf je dit een tijdje doen? Is dit ook in een kledingwinkel?

  • Kaya-Quintana

   Hihi en ik wil juist dat beestje! 😀

   Kledingwinkels zijn voor mij altijd tijdelijk geweest. Mijn studie is te interessant om niets meer mee te doen. Maar daarnaast heb ik het ook heel erg naar mijn zin met bloggen en muziek maken. En dat is ook wel mijn grootste prioriteit maar realistisch blijven en de zaken goed geregeld hebben ook.

   We komen er wel! 😀

 • Hey Kaya, leuk filmpje en interessante punten die je aanhaalt! Als ik je ergens mee kan adviseren is het wel om eerst je leven te leven voordat je je aan iets bindt (man, kinderen, whatever). Ik ben nu 32 en heb de laatste 7 jaar op verschillende plekjes op de wereld vertoefd (vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, Spaans studeren in Spanje,op een vliegveld werken in Belgie,Portugees leren in Brazilie, Engelse les geven in China en meest recentelijk Film & Video Productions gestudeerd in Amerika) om daar de man van mijn dromen tegen te komen en we hebben nu sinds 5 maanden een kindje (jongetje, hij heet Fálco-Gaél en hij is tijdens onze 3 maanden lange backpackerstrip door Zuid-Amerika verwekt) (in Quito, Ecuador). Ik ben zelf ge-adopteerd door Nedelandse ouders maar ben geboren in Paraguay. Omdat ik met een hazelip geboren ben heeft mijn biologische moeder mij ter adoptie gegeven. Nooit een naam achtergelaten. Wel de mededeling dat ik een “slechte geest” was, omdat ik een hazelip had. Nen er altijd mee gepest geweest toen ik klein was door andere kinderen en zwoer dat ik nooit zelf kinderen wilden! (omdat ik zo gepest was door ze en omdat ik bang was dat mijn kind ook een gazelip zou krijgen en dan ook zo gepest zou worden). En kijk me nu: happy en wel — ik heb heerlijk m’n leventje kunnen leven zoals ík dat wilde (terwijl al m’n andere vriendinnen huisje-boompje-beesten ging ik liever reizen), een leuke man ontmoet, een kindje gekregen (geplande keizersnede, bevalling was een eitje in mijn geval) die godszijdank géén hazelip heeft, en begin nu pas echt te denken van: zo, het leven moet nog beginnen! Dus Kaya, ik zou zeggen: doe lekker wat jij wilt. Het is lekker jouw leven en zo’n mooie leuke en vooral slimme meid als jij komt zeker alles toe wat je verdient! Ga zo door, je bent een top wijffie! 🙂

 • Aah je komt zo leuk over en we hebben best wel veel gemeen zeg ^^
  Je hebt helemaal gelijk wat die mannen betreft, bah. Maar je vindt de juiste wel 😉 Ik ben nu 27 en leerde 2j geleden mijn vriend kennen. Hij wil net als ik ook geen kinderen maar wel een serieuze relatie, je kan het ook met zijn tweetjes gezellig hebben dus je komt de ware nog wel tegen 😉

  xxx