video

Video: What’s in my bag?

Oh snap! De meest gebruikte tag in Youtube land onder de beauty guru’s is weer terug. Deze keer staat deze tag op mijn site want het is echt alweer eeuwen geleden dat ik er eentje maakte. Als je even lekker wilt lachen dan moet je vooral mijn oudere What’s in my bag video bekijken. Ik moest in ieder geval keihard lachen want wat had ik een troep in mijn tas. Tevens was ik toen heel anders en toch ook hetzelfde. Het is gewoon gek om mezelf terug te zien, hihi!

What's in my bag?

Ik hoop in ieder geval dat je deze nieuwe what’s in my bag video leuk vind om te bekijken. Zelf vind ik deze video’s altijd heel erg leuk maar ik ben dan ook een nieuwsgierig aagje. Ik krijg ook altijd zin om mijn tas op te ruimen na het zien van zo’n video. Ik beloof mezelf dan ook altijd plechtig om er niet weer een zooitje van te maken. Like that is ever going to happen, haha!

Veel kijkplezier,

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Abonneer je dan hier op mijn video’s, thanks!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  laura
  23 januari 2014 at 08:04

  Je kan je pinpas het beste apart houden van je smartphone, door de straling van je telefoon kan je pas ‘demagnetiseren’.
  Je hebt je haar wel prachtig hier!! Owh en AH heeft een nieuwe bonuskaart!

 • Reply
  femketje
  23 januari 2014 at 08:50

  mooie tas zeg 😀

 • Reply
  Anouk
  23 januari 2014 at 09:59

  Wat kan jij zeiken zeg over je haar. Je kan er genoeg mee en ze hebben er geen puinhoop van gemaakt je loopt niet voor schut. En daarbij het groeit weer aan wees blij. Mijn handicap gaat nooit meer over ik blijf daar voor altijd mee rond rijden…..ja rijden zit namelijk in een rolstoel. Sorry moest t ff gezegd hebben.

 • Reply
  Joli
  23 januari 2014 at 10:24

  Leuke tas, ook niet zo heel groot (er gaat dan steeds meer in)
  Je portemonnee is super tof!

 • Reply
  Wendy
  23 januari 2014 at 12:56

  Als je toch van organizing houdt dan kun je bij de Action een tasorganizer voor €1,99 kopen. Hij is in diverse kleuren verkrijgbaar dus ook ongeveer in de kleur van jouw tas. Zo’n tasorganizer is best wel handig, zo zwerft je spullen niet dwars door je tas. Ik heb zelf twee tasorganizers, 1 van de kruitvat (50% korting) en 1 van de Action. Die van de Action is voor zakelijk gebruik. 🙂

 • Reply
  pamela
  23 januari 2014 at 13:17

  ik vind je haar echt super mooi!!!!!!! en een kleine tip als je incheckt met je OV en je pinpas zit ernaast dan kan je pinpas beschadigen en dan kun je hem niet meer gebruiken.

 • Reply
  Anouk124
  23 januari 2014 at 16:14

  Hey, leuke video. Ik kan me voorstellen dat je baalt van je haar, maar ik vind het wel leuk staan. 🙂
  Dat van al die voordeelpasjes heb ik ook, om precies dezelfde reden! 😉 mooie tas btw.

 • Reply
  Anita
  24 januari 2014 at 01:27

  Ik snap je boosheid. Heb het ook zoooooo vaak meegemaakt. En als je haar niet snel groeit dan is het helemaal NIET leuk.

 • Reply
  Iet
  4 februari 2014 at 00:55

  Haha ik ben ook precies zoals jij. Ik word ook altijd zo frickin boos als het mis gaat. Maar tegenwoordig ga ik wel naar een goede kapper die ook gewoon echt luistert.

 • Leave a Reply