video vlog

Vlog #22: Een heel groot perspakket

Het is tijd voor een nieuwe vlog waarin ik een heel groot perspakket ontving. Dat is een stuk leuker dan die grote spin uit de vorige vlog, haha! Daarnaast heb ik deze week veel gedaan zoals werken en lekker shoppen. Deze vlog is dan ook lekker lang, zodat je op deze zondag lekker lui op de bank kunt hangen met een video. Snel kijken dus en vergeet niet te vertellen wat jij deze week hebt gedaan!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn nieuwe Youtube kanaal, thanks!

vlog 22

You Might Also Like

 • Wat een leuke vlog! Mooie producten heb je gekregen, en ik wil ook graag een keer bij de winkel Lifestyle kijken nu ik die flamingo heb gezien 🙂

  • Kaya-Quintana

   Ja, is een heel leuke winkel 😀

 • Anita

  De first impressions van MF zou ik wel leuk vinden.

  De pancakes zien er onwijs lekker uit!