video vlog

Vlog 26: Mijn walk in closet opruimen

Het is weer zo ver, de boel is weer ontploft in mijn huis. Ik heb de afgelopen twee weken zoveel gewerkt, dat ik niet echt toe kwam aan het huishouden. Nu ben ik sowieso niet zo’n fan van opruimen, maar het moest nu toch echt gebeuren. Dus gewapend met een strijkbout en stofzuiger ging ik aan de slag. Mijn walk in closet opruimen vind ik het leukste om te doen, dus daar ben ik mee begonnen. En nee, ik ben nog lang niet klaar maar alle begin is moeilijk, haha!

Veel plezier met kijken naar mijn vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Zit jij ook op Instagram? Mij kun je vinden via @KayaQuintana, see you there!

walk in closet opruimen

You Might Also Like

 • Wat een leuke vlog! Je walk in closet ziet er mooi uit!

  • Kaya-Quintana

   Thanks! Als het opgeruimd is wel ja, haha! 😀

 • Wauw, prachtige inloopkast 😀 Onze slaapkamer is zo klein, dat we de deuren uit de kast moesten halen omdat anders de deuren niet meer open zouden gaan xD
  Maar dit geeft zeker inspiratie voor de toekomst!

  • Kaya-Quintana

   Toen ik bij mijn ouders woonde had ik ook geen ruimte voor een kast in mijn kamer. Nu heb ik het goed aangepakt, hihi!

 • Wat een mooie kast! En wow zoveel make up 😀

  • Kaya-Quintana

   Ik heb heel goed gespaard 😛

 • Anouk

  Eyeliner staat je prachtig ondanks dat ie niet werkt voor jou. O ja gister met t slechte weer heb ik vroeg boodschappen gedaan op mijn scootermobiel. nat geworden helaas en weer om moeten kleden. Ik heb verder ook niet veel gedaan als alleen de tour gekeken dat volg ik nog wel een beetje. Toch niks beters te doen met dat rare weer van gister en vandaag was t niet veel beter.