video vlog

Vlog 26: Mijn walk in closet opruimen

Het is weer zo ver, de boel is weer ontploft in mijn huis. Ik heb de afgelopen twee weken zoveel gewerkt, dat ik niet echt toe kwam aan het huishouden. Nu ben ik sowieso niet zo’n fan van opruimen, maar het moest nu toch echt gebeuren. Dus gewapend met een strijkbout en stofzuiger ging ik aan de slag. Mijn walk in closet opruimen vind ik het leukste om te doen, dus daar ben ik mee begonnen. En nee, ik ben nog lang niet klaar maar alle begin is moeilijk, haha!

Veel plezier met kijken naar mijn vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Zit jij ook op Instagram? Mij kun je vinden via @KayaQuintana, see you there!

walk in closet opruimen

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Dionne
  26 juli 2015 at 14:55

  Wat een leuke vlog! Je walk in closet ziet er mooi uit!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   26 juli 2015 at 16:56

   Thanks! Als het opgeruimd is wel ja, haha! πŸ˜€

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  26 juli 2015 at 16:15

  Wauw, prachtige inloopkast πŸ˜€ Onze slaapkamer is zo klein, dat we de deuren uit de kast moesten halen omdat anders de deuren niet meer open zouden gaan xD
  Maar dit geeft zeker inspiratie voor de toekomst!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   26 juli 2015 at 16:56

   Toen ik bij mijn ouders woonde had ik ook geen ruimte voor een kast in mijn kamer. Nu heb ik het goed aangepakt, hihi!

 • Reply
  Nena
  26 juli 2015 at 16:49

  Wat een mooie kast! En wow zoveel make up πŸ˜€

  • Reply
   Kaya-Quintana
   26 juli 2015 at 16:57

   Ik heb heel goed gespaard πŸ˜›

 • Reply
  Anouk
  26 juli 2015 at 21:43

  Eyeliner staat je prachtig ondanks dat ie niet werkt voor jou. O ja gister met t slechte weer heb ik vroeg boodschappen gedaan op mijn scootermobiel. nat geworden helaas en weer om moeten kleden. Ik heb verder ook niet veel gedaan als alleen de tour gekeken dat volg ik nog wel een beetje. Toch niks beters te doen met dat rare weer van gister en vandaag was t niet veel beter.

 • Leave a Reply