video vlog

Vlog 28: Donuts eten als een Kardashian

Mijn zusje maakt soms echt de grappigste opmerkingen en stiekem verzamel ik ze allemaal in mijn hoofd. De titel van mijn nieuwste vlog is dan ook een uitspraak van mijn zusje. Ik ging deze week gezellig met haar winkelen in Rotterdam. Daar vonden de allerlekkerste donuts ooit en omdat mijn zusje haar lipstick niet wilde verpesten, at ze de donut als een Kardashian. Met andere woorden: heel netjes eten!

Kan jij eten zonder je lipstick te verpesten?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram, see you there!

You Might Also Like

 • Ohwww wok 2 go is altijd lekker, yummy! Leuke vlog! Heb je al contact opgenomen met ICI Paris over je Naked palette?! Zou ik zeker eventjes doen als ik jou was..

 • Eline

  Hey Kaya,
  In welke winkel was je toen je die jas paste die te groot was?
  Ben namelijk opzoek naar zo’n jas.
  PS. leuke vlog !

  • Kaya-Quintana

   Ik was in de Bijenkorf in Rotterdam 😀