Vlog 42: Waarom ik wil afvallen

De week zit er alweer bijna op en deze week was goed voor mij. Ik heb goed nieuws gehad en ik voel mij ook weer een stuk beter. Daarnaast had ik weer meer tijd om te vloggen waardoor we nu alweer bij vlog nummer 42 zijn. Het gaat nu echt hard en vanaf 1 december ga ik weer beginnen met VlogMas. Ik kijk er nu al naar uit om te filmen hoe ik aan de slag ga voor de kerst en de feestdagen. Maar eerst kijken we nog even deze gewone vlog, waarin ik je vertel waarom ik wil afvallen.

Ben je er klaar voor?

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube kanaal voor meer updates, thanks!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana