Vlog 67: Naar Ikea, klussen en lekker eten

Naar Ikea? Yes please! Ik irriteer mij namelijk al maanden aan grote hoop schoenen in mijn gang. Een schoenenkastje kan ik helaas niet kwijt omdat er een grote verwarming in de weg zit. Dus heb ik een lange tijd mijn schoenen ervoor gezet, maar genoeg is genoeg! Het ziet er niet uit en de hoop wordt steeds groter. Een tripje naar Ikea was daarom precies wat ik nodig had. Ik kocht een schoenenrekje en zette het rekje snel in elkaar, yeah!

Bekijk mijn avonturen in Ikea in mijn nieuwste vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete afdeling in Ikea?

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana