Vlog 88: Ik ben geen blondje meer!

Als je mij op Snapchat en Instagram volgt, dan heb je vast al gezien dat ik een andere haarkleur heb. Ik ben geen blondje meer! In deze vlog vertel ik je waarom ik weer terug ben gegaan naar mijn eigen haarkleur. Daarnaast vertel ik je ook welke verf ik heb gebruikt om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben erg blij met mijn donkere haren, had ik eerder moeten doen!

ik ben geen blondje meePIN IT!

In deze vlog neem ik je ook mee naar mijn werk en naar de sportschool. Ik had qua werk echt een drukke week waardoor ik een beetje moe was. Ik heb het gelukkig wel voor elkaar gekregen om weer drie keer te sporten. Ik heb deze keer een goede back workout voor je. Deze kun je gebruiken als je net als ik van de zogenaamde bra bulge af wilt. Tevens merk ik nu na zoโ€™n vier maanden op dat mijn back fat eindelijk iets minder aan het worden is, yeah!

Enjoy the vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor meer inspiratie, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.