Vlog #95: Iedereen is een personal trainer

Wow, we zijn alweer bij vlog nummer 95! In deze vlog ga ik eindelijk weer naar de sportschool, thank god! Ik hang namelijk al een paar weken op het randje van ziek zijn en dat is niet prettig. Ik had daarom besloten om even een weekje rust te houden, maar dat zijn twee weken geworden. Gelukkig kan ik nu weer aan de slag en heb ik goed aan mijn benen en buik gewerkt. Ik sport nu met iets zwaarder gewicht door de tip van een personal trainer. I am feeling the burn, haha!

Enjoy the vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, thanks babe!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana