video vlog

Vlog: Ik pas niet in maat 38

Welkom bij de eerste video van 2015 en mijn eerste vlog van dit jaar. Ik heb besloten om wekelijks te blijven vloggen omdat ik het toch iets leuker vind dan ik dacht. Daarnaast is het ook een makkelijke en leuke manier om je mee te nemen in mijn dagelijks leven. Daarom zal je vanaf nu elke zondag een vlog video op mijn site vinden. Deze video’s zullen een stuk korter zijn dan mijn VlogMas video’s, omdat ze dan wat fijner te volgen zijn.

vlog kaya quintana

Uiteraard hoor ik graag wat jij graag ziet in een vlog video. Zelf vind ik het bijvoorbeeld leuk als de persoon die ik volg, de kijker meeneemt naar leuke plekjes. Dat probeer ik dus zelf ook wat meer te doen dan eerst. Daarnaast zal je bij mij ook veel zien van wat ik voor mijn werk doe als blogger. Maar als er iets is wat jij graag zou willen zien, laat dan jouw idee achter in de comments!

Have a happy sunday!

Kaya-Quintana

P.S. Meer video’s zien? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

  • Anouk

    Zara heeft natuurlijk spaanse maten, die zijn altijd heel smal..
    Ik pas ook geen broeken van zara 🙁

  • Anouk

    He had op deze duffe zondag op een lekker lange vlog gehoopt hihi

  • Ik pas in geen enkele broek van de zara.. ook niet toen ik slanker was haha. Ik mijd die winkel dus ook, niet goed voor mn zelfvertrouwen!