lifestyle personal video

Vlog: Kaya’s huis, Tommy, Santos en een Youtube feestje

Zoals beloofd weer eens een update over mijn huis, mijn leven en een leuk youtube feestje. Ik vergeet eigenlijk altijd om te vloggen maar nu ik met mijn huis bezig ben, vind ik het ook leuk om voor mezelf om vast te leggen wat er allemaal gebeurt. Ja, ja een heuse MTV cribs-achtige video dus, haha! Ik krijg ook heel vaak de vraag wanneer ik een room tour ga uploaden. Ik ga daar mee wachten tot ik echt in mijn huis zit want mijn oude kamer filmen heeft geen zin. Uiteraard mag je dan in mijn huis kijken naar al mijn spulletjes en inrichting, als je dat leuk vind.

Dan had ik ook nog een leuk feestje met allemaal youtubers. Zo kwam ik Bardo weer eens tegen maar ook MC insayno die het maar al te leuk vond om zich even voor te doen als beauty blogger. Natuurlijk waren er ook een aantal toffe en echte beauty bloggers bij en ik wil hun sites graag met je delen. Het zijn allemaal leuke meiden en een jongen waar je vrolijk van word als je hun sites en filmpjes bekijkt. Want ik heb eindelijk Tim van Everthing Tim ontmoet en zijn site vind ik altijd leuk om te lezen, dus dat was hartstikke leuk. Ik vergeet bijna te vertellen dat ik ook Vera Camilla heb ontmoet en dat is echt een schat! Ik zeg dus, neem gerust eens een kijkje bij:

Veel plezier met het bekijken van de video. En natuurlijk weer hartstikke bedankt voor je tijd en aandacht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dat heel erg waardeer en het heel gezellig vind. Uiteraard wens ik je weer een toffe dag toe en ik zie je weer terug bij het volgende artikel.

Bye bye sugar,

Kaya-Quintana

P.S. Zal ik vaker vloggen of zal ik het alleen bij house vlogs houden?

You Might Also Like

 • leuk om je huisje te zien 😀

 • Wat een leuk filmpje 🙂 Ik zeg vaker vloggen!

 • Ik zeg vaker een house vlog doen! Het is toch een huurhuisje? Vroeg om me af, omdat je het hebt over dingen opknappen enzo 🙂

 • Puck

  Leuk huisje!! Maar is het een huurhuisje? Vanwege het opknappen!
  Maar ik vind zulke vlogs echt heel leuk, dat je gewoon lekker laat zien hoe jou dag er uit ziet moet je vaker doen 🙂
  Xx

 • Esmee

  heajj haha santos en tommy zijn echt super cute ik heb zelf ook een hondje en we hebben de zelfde riem haha en zeker weten vaker vloggen

 • Leuk filmpje om te zien en vaker volger!