video vlog

Vlog: Last van eczeem en NYX cosmetics shoplog

Deze afgelopen week voelde ik mezelf behoorlijk lelijk. Voor mijn gevoel was ik echt niet om aan te zien maar zo voel ik me altijd als ik last heb van eczeem. Uiteraard is het echt niet zo erg als het voelt maar het blijft onprettig. Gelukkig gaat mijn huid weer de goede kant op maar ik ben wel erg moe. Ik heb namelijk chronisch eczeem gerelateerd aan mijn weerstand en die is nu heel laag waardoor ik super moe ben.

vlog kaya quintana

Hierdoor blijft de eczeem langer hangen en voel ik me suf en moe omdat mijn lichaam hard moet werken om alles weer op orde krijgen. Gelukkig heb ik wel wat leuke dingen gedaan deze week maar ik doe vandaag rustig aan. Ik ga niet naar de fashion week vandaag want dat trek ik gewoon niet. Heel erg jammer maar als ik nu geen rust neem wordt de eczeem enkel erger en dat wil ik niet.

Lekker chillen dus en een nieuwe vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Like en volg via Bloglovin voor nog meer leuke updates, thanks!

You Might Also Like

  • Wat een leuke vlog, heb echt gelachen dat stukje in de auto met je moeder en d`r telefoon en d`r tas :D:D

    • Kaya-Quintana

      Haha, ja we plagen mijn moeder altijd als ze iets nieuws koopt. Meestal omdat zij altijd van het geld besparen is en zuinig wil zijn. Als ze dan een keer iets nieuws koopt gaan we voor de gein uit ons dak 😛