VlogMas #7: Beter zijn, sporten en weer ziek?

Wauw, wat een rare week. Het begon goed met een fijne workout, maar toen ik de volgende dag wakker werd voelde ik mij ziekjes. Niet echt ziek zoals bij een griep, maar iets wat erop lijkt. Vrijdag ging het weer beter en daarom ging ik gister op zaterdag sporten. Maar nu voel ik mij weer een beetje ziekjes. Ik denk dat ik toch iets te vroeg ben gaan sporten, dus doe ik de komende week maar weer wat rustiger aan. Uiteraard heb ik nog wel even gefilmd voor VlogMas nummer zeven.

Enjoy,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram voor mijn nieuwe give away die 0p 18 december rond 18.00 online komt!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana