video

Vlogmas: Kerstdecoraties, 50 shades of grey en een scriptie

Aaah poep! Youtube werkt al sinds gister niet mee maar gelukkig staat mijn eerste Vlogmas video eindelijk online! Ik vlog normaal gesproken vrij weinig omdat ik het vaak lastig vind om over mezelf te vertellen. Maar deze maand heb ik aardig wat te doen en het is bijna kerst, yay! Dus vlog ik nu elke dag tot en met de eerste dag van het nieuwe jaar. Ik bundel alle vlogs per week zodat je op zondag, als je niks te doen hebt, een lekkere lange vlog te bekijken hebt.

Ready to watch?

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Abonneer jezelf dan op mijn Youtube channel voor meer, thanks!

You Might Also Like

  • laura

    superleuk!!!

  • Het was weer als vanouds gezellig!

  • Anouk

    gezellig op de zondag. Hoe is t met je moeder trouwens na die uitzending van rtl4??