make-up artist video

Wenkbrauw routine, harsen en tekenen

Brows, brows, brows! De juiste wenkbrauw vorm vinden is helaas niet voor iedereen even makkelijk. Zelf heb ik er ook jaren over gedaan om de juiste wenkbrauw routine te creëren. Als ik nu oude foto’s van mijzelf bekijk dan denk ik: Why woman, why? Gelukkig heb ik nu alweer twee jaar de juiste wenkbrauwvorm. In dit artikel laat ik je graag mijn wenkbrauw routine zien van harsen tot tekenen.

wenkbrauw routine

Omdat ik weet dat het voor dames met zwarte en bruine wenkbrauwen lastig is om de juiste tint te vinden, raad ik je graag Sexpresso oogschaduw van Too faced aan. Deze donkerbruine oogschaduw met koele ondertoon staat fantastisch bij donkere wenkbrauwen. Verder gebruik ik altijd de wax strips van Veet en mijn pincet van Anastasia. Overigens heeft het merk Anastasia ook heel mooie wenkbrauwpoeders voor alle andere haarkleuren via Douglas.

Ready to brow it up?

Kaya-Quintana

P.S. Vind je make-up routines leuk? Like en volg dan via Bloglovin voor snelle updates, thanks!

 wenkbrauw routine kaya quintana

wenkbrauwen tekenen

wenkbrauwen inkleuren

wenkbrauwen harsen en tekenen

wenkbrauwen waxen

wenkbrauwen bijtekenen

You Might Also Like

  • Wat een fijn filmpje! Ziet er heel mooi uit!

  • Raf

    Joee ik vind dit een leuk fimpje! welk kwastje gebruik je voor je wenkbrauwpoeder? En ik vind je wenkbrauwen van jezelf al heel mooi!
    Ik gebruik nu zelf de dipbrow van Anastasia, heb ook de poeder gehad maar die ging een tijdje geleden heel erg kapot waardoor de kleuren nu door elkaar lopen.