Mijn werk kreeg voorrang

Het duurde even, maar ik ben er weer! Vorige week was onverwachts drukker uitgevallen en ik zat lekker in de flow. Ik besloot daarom met pijn in mijn hart, mijn blog even iets minder aandacht te geven. Mijn werk kreeg voorrang want daar hadden zij mij hard nodig. Ondertussen loopt het leven natuurlijk gewoon door en is nu alles weer wat rustiger. Tijd voor een persoonlijke update, yasss!

kaya quintana

Dus… Twee weken geleden werd ik door de eigenaresse van een ander bedrijf behoorlijk onaardig te woord gestaan. Geheel onterecht en dus niet zo leuk voor mij. Echter kun je leren van andermans fouten en in dit geval leerde ik dat ik er goed aan doe om altijd beleefd te blijven. Dat is overigens iets wat ik altijd belangrijk heb gevonden. Noem mij ouderwets, maar er gaat niets boven een vriendelijke toon en een respectvolle manier van praten. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Deze week is ook erg heel erg druk. Zo zat ik woensdag bij een nieuwe advocaat om wat basisstukken voor mijn bedrijf door te nemen. Juridische zaken zijn altijd heel belangrijk en daarom was het tijd om weer even alles door te lichten. Aangezien bedrijven altijd in ontwikkeling zijn is het goed om dat regelmatig te doen. Een slimme ondernemer is namelijk op alles voorbereid! Uiteraard probeer ik zo slim mogelijk te zijn, haha!

Ondertussen probeer ik ook mijn sociale leven op niveau te houden. Dat vind ik op dit moment een beetje lastig. Want mijn werk vind ik zo leuk, dat ik er de afgelopen twee weken soms te lang mee door ging. Ik moet dan ook een beetje streng tegen mijzelf zijn en echt stoppen wanneer de toko in de avond sluit. Ik wil namelijk wel tijd overhouden voor mijn vrienden, familie, Youtube en natuurlijk mijn geliefde blog.

mijn werk

En ik wil nu ook wel weer eens een keer op een leuke date, haha! Allemaal dingen waar ik tijd voor moet maken, maar toch steeds onderop mijn to do lijstje terechtkomen. Dat doe ik natuurlijk zelf, want het is maar net waar ik de prioriteit leg. Maar leuke dingen doen is juist heel belangrijk en toch beknibbel ik daar vaak op. Tijd om daar iets aan te doen en dus is komend weekend enkel gereserveerd voor lol maken.

Oh en mijn huis opruimen moet ook weer eens gebeuren. De afgelopen twee weken moet ik namelijk steeds snel weg en kom ik weer laat thuis. Opruimen is dan wel het laatste waaraan ik wil denken, maar het moet toch echt gedaan worden. Als ik het per kamer doe gaat het veel sneller en makkelijker. Het lijkt dan ook minder werk te zijn, haha! Als laatste is Jortje weer helemaal beter en is hij weer lekker zijn gewone mopperende zelf.

kaya quintana

Om dit persoonlijke artikel goed af te maken wil ik je het volgende meegeven. Alhoewel ik het zelf soms ook niet meteen zie, is er altijd een weg. Waar een wil is, is een weg zullen wij maar zeggen. Je hebt altijd een keuze, al denk je soms van niet. Je hoeft naar niemand te luisteren, enkel naar je eigen hart en wensen. En nee, dat gaat echt niet altijd even makkelijk. Soms gaat dat ronduit verschrikkelijk moeilijk, maar het kan wel. Hou daar aan vast, alles kan en alles mag! Behalve tasjes van oude omaatjes stelen enzo, haha!

How’s life at your place?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer persoonlijke updates!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana