win

Win! Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones

Je bent helemaal klaar om te sporten, maar naar welke muziek ga je luisteren? Ik luister graag naar hard rock met een goede beat. Limp Bizkit met Break stuff is mijn favoriet. Jup, dan ga ik automatisch harder sporten. Met mijn normale oordopjes van mijn Iphone werkt muziek luisteren voor geen meter. Tijdens het sporten vallen ze steeds uit mijn oren. De Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones blijven beter zitten. Via deze give away mag ik twee van deze headphones weggeven, lees dus snel verder voor alle details.

Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones

De Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones zijn gemakkelijk aan je telefoon te koppelen. Daarvoor moet je eerst via je laptop of pc de headphones opladen. Het kan alleen op deze manier omdat je er geen stekkertje bij krijgt voor het stopcontact. Mijn headphones waren vrij snel opgeladen, binnen drie uur kon ik ze al meenemen naar de sportschool. Eenmaal daar aangekomen zette ik de headphones aan door op de play knop te drukken.

cellularline bluetooth headphones

Op mijn Iphone schakelde ik de bluetooth functie aan en kon ik de Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones selecteren. Daarna kon ik meteen op Soundcloud mijn playlist kiezen en lekker gaan sporten. Ik werd verrast door het geluid wat echt goed is. Je hoort de bas, de stemmen en alle andere kleine details super goed. Zelfs op de laagste volumestand van mijn Iphone was alles prima te horen.

cellularline scorpio headset

De Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones zijn heel flexibel en lopen achter je nek langs. Hierdoor zitten ze nooit in de weg behalve tijdens het squatten. Dan zit bij mij de bar toch echt in de weg en vallen de headphones uit mijn oren. Tijdens mijn cardio sessie op de stepmachine had ik daar geen last van. Dan blijven de headphones prima zitten. Het enige nadeel wat ik opmerkte is dat de dopjes iets te groot zijn voor mijn oren.

Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones review

Hierdoor kan ik ze niet ver genoeg in mijn oren duwen, om ze echt goed te laten zitten tijdens het hardlopen. Waarschijnlijk heb jij normale oren en dus nergens last van, haha! Ik gebruik deze headphones dus liever tijdens de fitness en niet tijdens het hardlopen. Ik moet daarbij wel eerlijk zeggen dat ik tijdens het hardlopen sowieso geen muziek luister. Op de een of andere manier is dat echt niets voor mij.

bluetooth earphones

Wat mijn betreft zijn de Cellularline Scorpion In Ear Pro headphones een goede keus als je een bluetooth oplossing zoekt. Daarnaast kun je gemakkelijk schakelijk tussen nummers met de knopjes op het rechteroortje. Daar vind je een makkelijk menu om je playlist mee te beheren. De headphones kosten normaal gesproken €49,95 in de winkel, maar ik mag er dus twee weggeven van team Cellularline. Uiteraard moet je daar wel iets voor doen. Don’t worry, het is heel simpel!

 • Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je de headphones wilt winnen
 • Volg de site en like dit artikel via Bloglovin
 • Volg mij via Instagram

kaya quintana

Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Je kunt t/m 11 september 2016 mee doen aan de give away. Vervolgens maak ik de winnaars bekend via de site.
 • Gebruik hetzelfde mail adres als waarmee je een comment achter liet op dit artikel om je adres gegevens door te geven, zodat de prijs bij de juiste persoon terecht komt
 • Als je wint dan worden je gegevens gedeeld met het team van Cellularline om de prijs naar jou te verzenden
 • Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de regels die Kaya-Quintana.nl hiervoor hanteert, hier kun je er meer over lezen!

Hope you like the prize!

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day!

You Might Also Like

 • erlien

  Sporten met muziek is altijd zoveel beter! Alleen zijn uitvallende oortjes en kabels best irritant, deze oortjes klinken dan ook als een goede oplossing.
  Veel succes met verder fitnessen en hopelijk word de hooikoorts snel minder zodat je terug kan gaan lopen en toch kan blijven ademen.

 • Ik heb altijd muziek op of kijk een serie tijdens het sporten/fitnessen. Fijn dat er geen draadjes aan zitten en het gewoon via bluetooth gaat. Ik waag graag een kansje!

 • Alexandra

  Ik sport normaal altijd met mn normale oortjes in maar dan zitten de draadjes altijd in de weg. Of de oortjes vallen uit mn oor.. ik zou deze oortjes graag proberen 🙂 zou echt een uitkomst zijn!

 • Nancy van der kamp

  Waanzinnige actie! Ik doe zeker mee 😁 Super handig voor tijdens het sporten en op de fiets of met het ov, want die andere oordopjes vliegen altijd uit m’n oren! En dan sta ik onhandig te klooien met de draad en die dopjes , dus dit lijkt mij wel wat

 • Priscilla

  Hi Kaya! Wat gaaf die oortjes. Ik ben ook sport fanaat en reageer vaak op je youtube filmpjes. Deze oortjes zouden super goed uitkomen. Ik heb altijd ruzie met mijn iPhone oortjes in de sportschool. Je kan er ook niet lekker mee rennen. Ik hoop zo dat ik win. Zou ik super vinden. Heel veel liefs, Priscilla

 • nice ik doe graag mee 😀 ik volg en like via IG en BL!

 • Marije Severeijnen

  Hee Kaya,

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee want sporten met gewone oortjes vind ik maar een drama. Ik volg je op instagram onder naam marijeseverijnen.
  En de rest heb ik gedaan via deze email! Ik hoop dat ik een kans maak!

  Liefs, P.s ga zo door met sporten, love your gymvlogs.

  • Marije Severeijnen

   *Marije Severijnen

 • Ziet er goed uit ik hou ook echt van dit soort oortjes, ik heb nu ook bluetooth oordopjes en ik kan niet meer zonder

 • Anita H.

  Ik doe graag mee.

 • nikky abigaul struwer

  Omg girl echt een vette winactie waar je wat aan hebt Word gek als hard loop en die oortjes vliegen er heletyd uit ik doe graag mee xoxo

 • yasmina

  Hee ik sport altijd met oortjes in naar die kabels zijn zo vervelend met rennen. Ik kijk je vlogs altijd al zo lang en je motiveert echt mensen door jou ben ik weer begonnen met sporten thankss😉

 • Wydia

  Yesss please! 🙋🏻

 • Celine

  Super handig die oortjes! Ik wist zelf niet eens dat die bestonden ik wilde altijd al Zo iets hebben, want ik fitness nu ook net als jij en wil het graag ook leuk hebben als ik sport (dus met muziek) en dan krijg ik meer motivatie. En ik heb ze echt nodig want mijn eigen oortjes zijn kapot gegaan en zou graag Zoeits handigs willen! Ik ben al vanaf het begin op je kanaal geabonneerd en ik ben ook door jou gemotiveerd om verder te gaan sporten! Ga Zo door , never give up❤️

 • Nathalie

  Ik ben net begonnen met hardlopen en zou deze graag willen winnen om te gebruiken want mijn andere oortjes vallen steeds uit net als wat je zei in de video dus ik zou ze heel graag willen winnen.

 • Jamie

  Hoi,
  Ik volg je al super lang, en je weet waar je over praat. Super goed, ga zo door!! 😉
  Ik zou erg graag mee willen doen.
  Ik zou graag de oortjes willen omdat ik heel graag wil afvallen. En daarbij hoort natuurlijk het sporten bij.
  Ik sport nu zonder oortjes en dan hou ik het toch minder lang vol dan met oortjes. Ik heb alleen nog niet de juiste oortjes gevonden.
  Ik hoop dat ik de oortjes win!
  En ik ben erg benieuwd naar jouw eetpatroon bij het afvallen!!!
  xxx jamie

 • Fatima

  Ik doe mee met de winactie! Ik ben pas geleden je youtube-kanaal tegengekomen en ik ben al je vlogs aan het bingewatchen :p. De oordopjes lijken mij ideaal voor tijdens het fitnessen en hardlopen. Ik ben zo’n 4-5 keer in de sportschool te vinden. Met goede muziek en fijne oordopjes die blijven zitten, wordt het sporten een stuk fijner denk ik! Ga zo door met je vlogs en healthy lifestyle, je bent goed bezig!!! 😀

 • Cynthia Klees

  Hoi Kaya! ,
  Ik kijk altijd met veeel plezier je vlogs! Vind het super leuk om te zien dat jij ook lekker elke keer sport en wat ik ook zo leuk vind is dat je regelmatig met je gezellige moeder ook sport! Top vrouw! Nouja jullie beiden☺ en natuurlijk je zussie ook!
  Ik zou heel graag je oortjes willen winnen, omdat ik altijd die struggle heb met mn eigen die lekker vaak in de knoop zitten.. en ook omdat ik nog nooit een bluetooth headphone heb geprobeerd.
  X

 • Kyara

  Heyyy, ik doe graag mee aan je win actie! Sinds 2,5 maand fitness ik 5/6 dagen in de week en de grootste reden dat ik dat volhoud is muziek. Zonder muziek kan ik (vooral cardio) veel minder lang volhouden . Deze oortjes lijken mij fijner sporten dan gewone oortjes met een lang draad eraan omdat het mij meerdere keren is overkomen dat ik bijvoorbeeld tijdens het hardlopen het draadje span waardoor mijn mobiel via de loopband zo op de grond valt 😂😂 Ik heb jou YouTube trouwens ontdekt aan het begin dat ik begon met sporten en een gezondere levensstijl want ik was opzoek naar Nederlandse youtubers die ook bezig zijn met fitnessen en een healty lifestyle enzo. Ik kijk je video’s dus sinds een tijdje met veel plezier en ik haal er ook motivatie en inspiratie uit so thank you en ga zo door!:)

 • Dien

  Lijkt mij héél héél hééééééél erg leuk om te winnen!

 • Sophie

  Jaaaaa super leuk, ik doe echt mee!
  Ik vind muziek tijdens het sporten echt fijn, op de een of andere manier denk/luister ik zo echt naar de muziek dat ik geen pijn krijg ofzo tijdens het sporten!
  Ik weet dat je random mensen gaat kiezen, maar toxh wil ik sowieso even zeggen dat ik echt super gestimuleerd wordt om te sporten als ik kijk naar jou vlogs en ik vind ze heeel leuk om te kijken 😃
  Xx Sophie 🙂 keep up the good work

 • Megan

  Hi Kaya! Ik haal veel inspiratie uit je workout vlogs!
  Ook ik wil graag mee doen met de win actie omdat mijn oordopjes zo lang zijn, dat ik ze er op een of andere manier elke keer uit mijn oren trek tijdens gewicht oefeningen 😪 Draadloze oordopjes lijken me zo handig! Liefs, Megan.

 • Paulein

  Hoi, die oortjes zouden ideaal zijn voor mij aangezien ik vanaf nu vaker alleen moet gaan sporten.
  Ik wil mijn lichaam meer in vorm en ook wat afvallen. Muziek daarbij maakt alles veel aangenamer 😀
  grt Paulien

 • Danielle Vriens

  Hoi Kaya ik zag net deze leuke winactie en doe graag mee. De oordopjes lijken me handig voor het fitnessen en vind ze er ook nog eens leuk uitzien.

 • marloes

  Het lijkt me heel erg leuk en fijn om deze oordopjes te winnen. 🙂 vind het ook super inspirerend om je sport stukjes in je vlog te zien. succes!

 • Monique

  Ik zou graag winnen! Lijkt me mega handig voor het hardlopen :). Heb altijd een hekel aan die draad van normale oortjes, Hahah. Zit er altijd mee in de knoop 😂

  Liefs! Monique

 • manon buiter

  hey! ik heb altijd ruzie met de euhm “kabeltjes” als ik bijv aan het fitnessen ben, ik sla ze altijd uit mn oren haha en dat doet ooknog eens pijn 😂 dus was al een tijdje aant wachten op zoiets wat draadloos is! zou ze graag willen 😄. heb je trouwens jaaaren geleden altijd bekeken en toen kreeg ik een nieuwe mobiel en wist in mn youtube inloggegevens niet meer en je naam ook niet haha, maar ben je 2 maand geleden weer tegengekomen en je bent nog steeds leuk om na te kijken 😜!

  kus, manon

 • Wendy

  Ik heb het zelfde probleem dat ik te kleine oren heb !
  Apple oortjes moet ik altijd helemaal om mn oor heen wikkelen dat ze stevig zitten voor het sporten ,met deze oortjes heb ik er hopelijk geen last van. Ik ben al een tijdje niet wezen sporten en ben sinds vorige week ingeschreven bij de sportschool, daarvoor lijken ze mij super handig geen gedoe met kabels meer.

 • Hi Kaya! Iedere zondag kijk ik trouw je vlogs als ik terug kom van mijn werk! Echter kon ik via mijn telefoon toen niet goed reageren op je website, dus vandaag twee daagjes later! Ik heb het al regelmatig onder je vlogs laten weten dat je me erg inspireert. Mede door jou ben ik begonnen met joggen en dat is nu uitgelopen tot hardlopen. Toen ik merkte dat ik het graag wilde combineren ben ik ook gaan fitnessen. Ik merk dat je vlogs mij enorm motiveren, als ik je vlog al heb gezien op zondag maar ik heb op woensdag nog even een bom motivatie nodig dan is de kans groot dat ik jouw vlog bekijk! Omdat ik dus sinds een aantal weken aan het sporten ben geslagen, zou ik graag onderdeel zijn van deze winactie!

 • Shirley

  Hai Kaya. Wat ben je goed bezig met sporten. Leuk om te zien hoe je dat doet. Ben zelf ook begonnen met naar de sportschool gaan… soms een beetje lastig volhouden maar we komen er wel

  Lijkt me fijn om te winnen. Dit komt natuurlijk altijd van pas onder het sporten. 😁

  Groetjes Shirley

 • Alyssa

  Oeh yes! Ben sinds een aantal weken weer back on track met het sporten en niks is zo irritant als dat je je muziek uit moet doen omdat de draden in de weg zitten tijdens t sporten :s

 • Iris

  Ik loop ongeveer 3 keer in de week hard. Deze oortjes zouden echt ideaal zijn. Geen draadjes meer of geschud ervan!

 • Leuk voor tijdens cardio! Ik doe graag mee.