win

Winnen: Adidas, Soltan en Head and Shoulders winnaressen

Beter te laat dan nooit, daarom vind je in dit artikel alle winnaressen van de winacties op mijn site. Het duurde deze keer langer omdat ik de laatste maanden aardig ziek ben geweest en het genezen duurde langer dan verwacht. Ondertussen stapelde alles op en kom ik nu pas toe aan bepaalde zaken voor mijn blog. Gelukkig zijn winacties leuke zaken dus lees je snel verder als je wilt weten of je gewonnen hebt!

winnen

Voor het Adidas telefoonhoesje is de gelukkige winnares Hibba geworden. Voor de Head and Shoulders give away zijn er vijf winnaressen getrokken en dat zijn de volgende dames geworden: Lysanne, Nathalie, Lies, Sandra en Anouska. Voor het Soltan zon pakket is Cheryl-Ann de gelukkige winnares geworden.

adidas

Alle dames vinden vandaag nog een mailtje in hun inbox van mij persoonlijk. Daarin vinden jullie alle informatie die je nodig hebt om de prijzen te ontvangen. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken voor het meedoen aan de winacties. Uiteraard komen er snel weer nieuwe aan en kan iedereen weer meedoen. Uiteraard hoor ik graag van jou wat je leuk vindt om te winnen, dan kan ik daar rekening mee houden.

Have a nice day cuties,

Kaya-Quintana

P.S. Volg je mij ook gezellig via @KayaQuintana op Instagram, see you there!

You Might Also Like

  • Lies

    Super leuk nieuws, dankjewel!! <3

  • Nathalie

    Whiiiiiiiii, love to get mail from you 🙂
    Ik ga vast op de stoep zitten wachten op n pakketje :p