win

Winnen: Guhl pluiscontrole haarverzorging set

Vind jij de onderstaande set met haarverzorging producten ook zo tof? Doe dan mee aan de give away. Van Guhl mag ik namelijk vijf dames blij maken met een mooie set haarproducten uit de pluiscontrole collectie. De producten zijn geschikt voor iedereen die in de herfst en winter last heeft van droog, pluizig en onhandelbaar haar. De set bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een verzorgende spray. Wil jij graag één van deze sets winnen? Volg dan deze stappen:

 • Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je deze set wilt winnen
 • Like dit artikel via Bloglovin
 • Volg de site via Bloglovin
 • Volg mij via Instagram
 • Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan houden als je gewonnen hebt

winnen

Als je meedoet aan de give away dan moet je rekening houden met de volgende punten:

 • Je kunt tot 17 november 2014 middernacht mee doen aan de give away. Vervolgens maak ik de winnares bekend via de site en de nieuwsbrief. Daarom is het erg belangrijk dat je jezelf voor de nieuwsbrief inschrijft zodat je de prijs niet misloopt. Dat gebeurt namelijk erg vaak!
 • Als je wint dan worden je gegevens gedeeld met het team van Guhl om de prijs naar jou te verzenden
 • Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de regels die Kaya-Quintana.nl hiervoor hanteert, hier kun je er meer over lezen!

Are you ready to win?

Kaya-Quintana

P.S. Wat zou jij bij een volgende give away willen winnen?

guhl pluiscontrole

You Might Also Like

 • WENN.

  Ik doe graag mee! Volg je overal al en heb het artikel geliked op bloglovin.

  Heb alleen wel een vraagje. Ik ging net in mijn mail kijken of ik al geregistreerd was voor je nieuwsbrief en daarvan heb ik een bevestiging van april 2014 dat ik ben ingeschreven. Alleen zie ik voor de rest geen nieuwsbrieven in mijn inbox? Dus vraag me af of dat wel helemaal goed is gegaan want ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit een nieuwsbrief heb gekregen.

  • Kaya-Quintana

   Klopt, want ik heb er pas twee keer eentje verzonden omdat ik mensen niet wil spammen 🙂

   • WENN.

    Oke, dankje voor de reactie! Weet ik in ieder geval dat het toen goed is gegaan, haha.

 • kim

  Hee wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan om kans te maken op dit winpakket graag zou ik willen winnen omdat ik heel erg veel krullen heb en altijd opzoek ben naar producten zodat mijn haar niet gaat pluizen.

 • els

  Wat een goede actie!!!! Zou dit dan mijn pluishaar in toom houden???
  Maar goed ik zit alleen maar op facebook, dus helaas….

 • awesome ik doe mee 😀 heb alle stappen gedaan!

 • Farah

  Ik wil winnen!!

 • Wendy

  Erg handig voor mijn pluizige haar maar stiekem wil ik het ook wel winnen omdat al dat roze zo vrolijk staat in mijn badkamer 😉

 • Amanda

  Ik heb me ook al een hele tijd geleden ingeschreven voor je nieuwsbrief, maar heb nog nooit een nieuwsbrief ontvangen! Ook niet in de spam-box.

  • Kaya-Quintana

   Klopt, ik heb er nog niet zoveel verzonden 😀

 • Faat

  Ik doe graag mee! Mijn pluizenbol kan dit allemaal wel gebruiken 🙂
  Ik volg je overal op, alleen heb ik helaas geen instagram!

 • Farah

  Hoi kaya ik heb me gisteren twee keer ingeschreven voor de nieuwsbrief maar kreeg geen bevestiging in mijn mailbox.

  • Kaya-Quintana

   Klopt, maar ik kan wel zien dat je er bij staat 😉

 • Ik doe graag mee met de winactie en heb ook alles gedaan wat je vroeg! 🙂

 • Yes!! Dit vind ik nou een leuke winactie! Ik loop al een tijdje tegen Guhl op alleen koop het nooit.. Ik zou het echt graag willen proberen! Liefs, Melanie

 • Eline

  Doe graag mee 🙂 en volgens mij heb ik alles gedaan

 • Madelief

  wauw super leuke winactie. ik heb echt enorm pluizend haar dus dit zou echt super zijn! zou het heel graag uit willen proberen.

  xx

 • Wauw super gave winactie! Vooral in de herst en winter heb ik last van pluizig haar, dus ik ben erg benieuwd naar deze producten.

 • zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  nieuwsbrief is emailadress

 • Anita H.

  Ik doe graag mee. (Reeds eerder aangemeld voor de nieuwsbrief.)

 • Matilde

  Ik doe mee! Ik zou deze lijn graag willen uitproberen omdat ik nu het weer koud wordt mijn pluishaar niet meer onder controle kan houden. Heb toevallig gister m’n haar geverfd met guhl 😉

  Liefs Matilde

 • Rebecca

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee en hoop er zo acjter te kunnen komen of deze producten mijn giga-pluishaar kunnen temmen deze winter :p ik heb alle stappen ondernomen om mee te kunnen doen! X

 • Melissa

  Oh deze zou ik ook graag winnen met me pluizenbol dat vooral nu extra aandacht nodig heeft in de winter. Ben erg benieuwd naar deze producten.