win

Winnen: Head and Shoulders feminine collection

Deze winactie is voor de haircare lovers onder ons, want met de producten van deze winactie kun je helemaal los! Herinner je je nog dat ik een tijdje geleden schreef over de nieuwe Head and Shoulders feminine collection? Het team van Head and Shoulders vond mijn artikel zo leuk, dat ik nu in samenwerking met team Head and Shoulders 5 pakketten mag weggeven.

winnen

In het pakket vind je alle vijf producten van de Feminine collectie ter waarde van €24,75. Die kun je delen met vrienden en familie, of lekker jezelf er mee verwennen. Lees hier meer over deze mooie collectie. Uiteraard horen er ook regels bij deze winactie en die vind je hieronder. Lees ze goed door en vergeet ze niet volledig na te leven, dan komt alles goed! Dit is wat je moet doen:

 • Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je deze set wilt winnen
 • Volg de site en like dit artikel via Bloglovin
 • Volg mij via Instagram
 • Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan houden als je gewonnen hebt

head and shoulders feminine collectie

Als je meedoet aan de give away dan moet je rekening houden met de volgende punten:

 • Je kunt tot 25 maart 2015 mee doen aan de give away. Vervolgens maak ik de winnares bekend via de site en de nieuwsbrief. Daarom is het erg belangrijk dat je jezelf voor de nieuwsbrief inschrijft zodat je de prijs niet misloopt. Dat gebeurt namelijk erg vaak!
 • Gebruik hetzelfde mail adres als waarmee je een comment achter liet op dit artikel om je adres gegevens door te geven, zodat de prijs bij de juiste persoon terecht komt
 • Als je wint dan worden je gegevens gedeeld met het team van Head and shoulders om de prijs naar jou te verzenden
 • Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de regels die Kaya-Quintana.nl hiervoor hanteert, hier kun je er meer over lezen!

Are you ready to win?

Kaya-Quintana

P.S. Er komen nog meer winacties aan. Like en volg daarvoor via Bloglovin, thanks!

You Might Also Like

 • lysanne

  Hoi hoi,

  Wat een leuk product
  Ik doe graag mee met de win actie
  Ik heb alles gedaan…
  Ik heb alleen geen instergram

  Gr lysanne

  • Kaya-Quintana

   Het maakt niet uit als je geen Instagram hebt, je kunt nog steeds meedoen.

 • Sandra

  Hele toffe actie! Mijn vriend gebruikt altijd head en shoulders omdat hij zo’n last van roos heeft. Het werkt geweldig en ruimt super! Ik zou deze producten speciaal voor vrouwen graag een keer uit proberen.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) maar niet op instagram want dat heb ik niet. Wel op twitter en pinterest.

  • Kaya-Quintana

   Toppie!

 • me

  Geen Instagram (en kan ik ook niet aanmaken want geen smartphone) dus deze gaat over als het verplicht is je daarop te volgen.

  • Kaya-Quintana

   Zonder Instagram mag je ook gewoon mee doen 😀

 • Eline

  Zelf wil ik al een lange tjjd head and

  • Eline

   Shoulder uitproberen want ik heb een tijdjr geleden mijn haar geverfd en de klwur is nu minder mooi. Volgens de kapper helpt heand and shoulders daarbij

 • Lies

  🙂 ik doe heel graag mee! De gewone H&S vind ik altijd er mannelijk ruiken, dus een vrouwelijke variant is erg welkom! Ik volg en <3 je op bloglovin en instagram (liesvan88)

  • Lies

   O wat kreeg ik net een leuk en vrolijk nieuws van je, dankje!

 • Annoeska

  Ik doe mee

 • Nathalie

  Ik doe graag mee! Wat een mooie verpakking zeg. Die dik en sterk lijn kan ik zeker gebruiken met mijn dunne stijle haren. Ik ben erg benieuwd of deze lijn mij een beetje kan helpen met mijn jeukerige hoofdhuid. Had laatst een nieuwe pantene shampoo getest maar daar was mijn hoofdhuid dus to-taal niet happy mee met alle gevolgen van dien.
  Ik volg je via instagram, bloglovin en zelfs op facebook… Ben alleen wel van van België dus weet niet of dat ok is 🙂