win

Winnen: Moodiez mindstyle magazine voor jongeren

Aaah, het is super lekker weer en dat betekend dat we lekker kunnen ontspannen in de zon. Al is het maar een uurtje, het is heerlijk om lekker in de zon te zitten of liggen met een magazine er bij. En nu we het toch over magazines hebben wil ik je voorstellen aan Moodiez. Dit nieuwe blad werd vorige week bij mij bezorgd zodat ik deze op mijn gemakje kan doornemen. Moodiez is namelijk een heel interessant magazine over mindstyle voor jonge mensen en met name dames.

moodiez magazine

Dus als je een keer wat anders wilt lezen dan enkel over beauty en mode, dan moet je bij Moodiez zijn. Omdat ik het zo’n leuk magazine vind geef ik deze week een nieuwe versie weg van het juli nummer. Dan lig jij hopelijk volgende week al met jouw nieuwe Moodiez magazine lekker in het zonnetje te relaxen. Om te winnen moet je het volgende doen:

• Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je dit magazine wilt winnen
• Volg mij via Twitter of Instagram via @KayaQuintana
• Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan houden als je gewonnen hebt
• Je kunt tot 7 juli 2014 middernacht mee doen aan de give away. Vervolgens maak ik de winnares bekend via de site en de nieuwsbrief. Daarom is het erg belangrijk dat je jezelf voor de nieuwsbrief inschrijft zodat je de prijs niet misloopt. Dat gebeurt namelijk erg vaak!
• Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de regels die Kaya-Quintana.nl hiervoor hanteert, hier kun je er meer over lezen!

Ready to win?

Kaya-Quintana

P.S. Meer weten over het Moodiez Magazine? Check dan hier hun site!

moodiez magazine winnen

real beauty is in inside moodiez magazine

moodiez minstyle magazine voor jongeren

You Might Also Like

  • Hee Kaya!

    Je hebt helemaal gelijk! Wie wil er nou niet met dut weer in de zon liggen met een boek of een magazine?! Ik doe natúúrlijk mee met de winactie!

  • Hend ♥

    Super leuk! Heerlijk lezen met dit mooie weer, wie wil dat nou niet! Ik doe mee! =D

  • Anita H.

    Ik doe graag mee!