win

Winnen: Nieuwe winnares voor het BH cosmetics palette

Dit palette is prachtig en iedereen wil deze wel hebben. Begin deze maand gaf ik Britt de kans om deze te winnen naar helaas heeft zij nooit gereageerd en haar prijs geclaimd. Ruim 58 lezeressen en kijkers deden mee maar wie heeft het palette nu dan gewonnen? Hiervoor moet ik Esther feliciteren want zij heeft het palette gewonnen als runner up, gefeliciteerd! Om het palette in je brievenbus te krijgen moet Britt het volgende doen:

– Stuur voor 9 april 2014 een email naar ask-powderpuff@live.nl en gebruik hetzelfde mail adres als waarmee je een comment achter liet
– Gebruik als onderwerp van de mail BH cosmetics win
– Vermeld je voor en achternaam en natuurlijk je adres in de mail
– Reageer je niet voor 9 april dan gaat de prijs naar de runner up!

Heb je deze keer niet gewonnen? Don’t stress want er komt namelijk weer een nieuwe give away aan en die wil je niet missen. Blijf de site volgen of like deze via Facebook, Twitter of Instagram voor nieuwe give away updates.

Tot de volgende keer,

Kaya-Quintana

P.S. Bedankt voor jullie geduld!

bh cosmetics palette winnen

 

You Might Also Like

 • Mynthia

  Aaah ik zie mijn naam staan! Jammer dat ik het Net Niet ben geworden..
  Geniet ervan esther!
  Fijn weekend Kaya!!:)

 • Alyssa

  Hoi Kaya!
  In de post waarin je meldt dat Britt heeft gewonnen, zeg je dat de prijs naar de runner up gaat als Britt niet reageert. De laatste paar keer dat zoiets gebeurde gaf je de prijs aan degene die onder de winnaar stond. Nu heb je volgensmij opnieuw gekozen. Dit kan misschien vervelend zijn voor degene die onder de winnaar stond en de prijs verwacht… Haha ik dacht ik zeg het eventjes!

  Liefs!