win

Winnen: Soltan zon pakket van Boots

Aaah, het zonnetje begint eindelijk tevoorschijn te komen. Dat betekend dat we ons goed moeten insmeren. Zo kunnen we beschadigingen aan onze huid voorkomen. Want eerlijk is eerlijk, niemand wil eindigen met een huid als een lederen koffer. Daarom vind ik het extra leuk dat ik nu iemand heel blij mag maken met een Soltan zon pakket. In het pakket vind je een suncare spray, cream en een aftersun gel.

soltan zonverzorging

De Soltan zonproducten bevatten een UVA en UVB filter. Zo ben je beschermd tegen verbranden en diepere huidbeschadigingen. Weten hoe het zit met UVA en UVB filters, lees dan dit artikel! Soltan zorgt er in ieder geval voor dat je deze zomer veilig van de zon kan genieten. De producten van Soltan zijn namelijk waterproof, comodogeen en dermatologisch getest.

soltan soothing aftersun gel

Wil je het Soltan zon pakket graag winnen? Volg dan deze stappen:

 • Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je deze set wilt winnen
 • Volg mij via Instagram
 • Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan houden als je gewonnen hebt

Bekijk ook deze handige site vol met tips waarmee jij je huid goed kan verzorgen tijdens zomer. Tevens kun je hier ook een handige kortingscode vinden en een nog groter zon pakket winnen.

Are you ready?

Kaya-Quintana

P.S. Houd jij ook zo van Instagram? Volg mij dan via @KayaQuintana, thanks!

soltan protect and moisturise face

Soltan pretect and moisturise spray

soltan boots zonbescherming

You Might Also Like

 • verena

  Ooehh zou echt fijn zijn om dit merk te proberen. Verbrand tot nu toe overal door heen

 • Lysanne

  Ik zou graf willen winnen ik heb alleen geen instagram wel Twitter @lysanneNL

 • Lysanne

  Ik zou graag willen winnen ik heb alleen geen instagram wel Twitter @lysanneNL

 • Marije

  Hmm ziet er interessant uit! Vorig jaar zo erg verbrand, lesje geleerd.. Nooit meer hèhèh! Ik doe mee 🙂 x

 • Jana

  Je huid beschermen tegen de schadelijke stralen is altijd belangrijk, ik lig graag in de zon maar wil toch mijn huid niet verwaarlozen. Ik doe graag mee aan deze winactie!

 • Annick

  Wat leuk! Ben erg benieuwd naar de producten van Boots.

 • Mvrd

  Ik zou graag willen winnen!

 • yaas!! giveawayyy!! <3