Afvallen en zwaarder door fitness?

Let’s talk! Deze keer over afvallen, calorieën tellen en zwaarder worden door fitness. Door mijn vlogs krijg ik namelijk veel vragen, opmerkingen en goed bedoeld advies. Echter merk ik door alle comments onder mijn vlogs dat er aardig wat verwarring is, over sommige sport en lifestyle beslissingen die ik maak. In de onderstaande video ga ik daarom dieper in op waarom ik zo graag mijn lifestyle wil aanpassen.

afvallenPIN IT!

Ik weet dat veel mensen inspiratie halen uit mijn vlogs en dat is heel erg goed. Echter wil ik wel dat ook jij de juiste inspiratie en motivatie eruit haalt. Ik vind het dan ook heel belangrijk om jou goed te informeren en de juiste informatie te geven. Want afvallen, sporten en de lifestyle die daarbij hoort kan voor iedereen net iets anders zijn. Het belangrijkste is doen wat past bij jou en waar je gelukkig van wordt. Bekijk dus snel mij video om mijn tips en tricks te ontdekken.

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer handige video’s!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.