Ariana Grande Focus make-up

Focus on me! Alhoewel ik het liedje eerst maar irritant vond, luister ik het nu bijna elke dag. Het liedje van Ariana Grande genaamd Focus zit nu echt in mijn hoofd. Met name omdat ik de styling en make-up in de videoclip heel erg leuk vind. De make-up is namelijk heel simpel maar super mooi. In de onderstaande video laat ik je daarom graag zien, hoe je dezelfde look bij jezelf kunt creëren. Bekijk de video voor de Ariana Grande Focus make-up look.

Ready, steady, powder!

Kaya-Quintana

P.S. Bekijk mijn Youtube kanaal voor meer beauty video’s, see you there!

 

ariana grande focus makeup

ariana grande makeup

ariana grande focus makeup look

ariana grande makeup tutorial

ariana grande focus makeup

ariana grande make-up look

pink eyeshadow

natural fake eyelashes

mac angel lipstick

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Saimah

    Super moooi look
    Je mag mijn ook wel x opmaken haah