Armen en schouders workout

Yes, daar ben ik weer met een nieuwe workout. Deze keer heb ik een paar van mijn favoriete arm en schouder oefeningen voor je verzameld. Deze armen en schouder workout is echt perfect als je jouw armen wilt shapen. Deze oefeningen zijn namelijk niet al te moeilijk, maar leveren wel veel resultaat op. Ik ben zelf erg blij met deze oefeningen omdat ik daardoor redelijk snel mooiere armen heb gekregen.

armen en schouders workoutPIN IT!

Ik gebruik verschillende gewichten van twee tot tien kilo. Je kunt natuurlijk zelf beslissen hoeveel kilo je per oefening gebruikt. Ga in ieder geval voor een gewicht waarbij je genoeg weerstand voelt, maar niet zoveel weerstand dat je de oefening niet netjes kunt uitvoeren. Zodra je de juiste vorm niet kunt aanhouden is het gewicht te zwaar. Vraag ook altijd advies in de sportschool als je er niet uitkomt, safety first!

En dan nu lekker aan de slag met deze armen en schouders workout!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Youtube voor meer fitness videos, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana