Baby blauwe sweater

Yup, we have another baby blue one! Maak kennis met mijn nieuwe baby blauwe sweater van Samsøe Samsøe, waar ik heel erg blij mee ben. Toen ik deze sweater zag hangen wist ik het meteen, ik moest en zou hem hebben. Een heel goede keuze want deze sweater is super zacht, staat mooi en is uitgevoerd in mijn lievelingskleur. Het liefst zou ik deze baby blauwe sweater dragen met een witte jeans of rok. Helaas zat mijn witte jeans in de was en heb ik geen witte rok.

baby blauwe sweater

Uiteraard kun je deze sweater ook gewoon dragen met een mooie jeans. En aangezien het buiten warmer wordt kun je de hoge hakken weer uit de kast halen. Voor deze look heb ik gekozen voor mijn favoriete zwarte pumps van Zara. De hakken van deze pumps hebben een stalen look, een leuk klein detail. Ik hou van simpele outfits zoals deze, voor een dagje werken of shoppen met vriendinnen.

baby blauwe sweater

Met name omdat de baby blauwe sweater van Samsøe Samsøe van katoen is. De stof is daardoor heerlijk zacht en luchtig, zodat je het gedurende de dag nooit te warm krijgt. Toch zit deze sweater er van dichtbij behoorlijk luxe uit, want de stof heeft een heel fijne badstof look. En ja, de sweater is daardoor heel erg aaibaar, haha! Ik kan niet wachten om deze sweater eens anders te combineren, want de kleur is perfect voor de aankomende lente.

Heb jij ook een baby blauw item in jouw kast hangen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

outfit of the day

Items

Samsøe Samsøe: Baby blauwe sweater
H&M: Shaping jeans
Zara: Pumps met metalen hakken

baby blauwe sweater van samsoe samsoe

samsoe samsoe sweater

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.