Benefit Precisely, my brow pencil

Een tijdje geleden lanceerde Benefit hun nieuwe wenkbrauw producten. Tijdens het geheime persevent mocht ik alle producten al even zien en testen. Later kreeg ik twee producten om te reviewen en een van die producten is de Benefit Precisely, my brow pencil.* Dit is een dun potlood speciaal voor de wenkbrauwen. Al jaren gebruikte ik enkel wenkbrauwpoeder, maar nu pak ik liever dit wenkbrauwpotlood. Ik vertel je er alles over in deze review, here we go!

Precisely my brow pencil review

Product: Precisely, my brow pencil

Merk: Benefit cosmetics

Belofte: Ongevormde wenkbrauwen of te veel geรซpileerd? Met dit ultra-precieze Precisely, my brow pencil kunt u levensechte haartjes tekenen. Het potlood heeft een speciale grip waardoor u nog makkelijker en precies haartjes kunt tekenen. De waterproof formule blijft twaalf uur lang zitten, aldus Douglas.

Cijfer: 9

Prijs: 26,50 via Douglas

benefit wenkbrouwpotlood

Voordelen: De verpakking is zoals ik gewend ben van Benefit, weer erg mooi maar ook handig. Aan de ene kant vind je het potlood en aan de andere kant een borsteltje. De verpakking voelt licht aan en heeft aan de kant van het potlood een getextureerd stukje voor een stevige grip. Verder is de verpakking lekker smal, iets wat ik erg handig vind omdat ik dat fijner vind werken.

Benefit Precisely, my brow pencil

Laten wij verder kijken naar de tinten, daarvan zijn er in Nederland zes verkrijgbaar net zoals in Amerika. Naar mijn mening is de kleurselectie heel erg goed, maar Benefit is daar dan ook een kei in. Ik draag zelf nummer vier, een koele diepbruine tint die perfect bij mijn wenkbrauwen past. Het potlood is perfect van structuur. Niet te droog, maar ook niet zo zacht dat je direct een extra wenkbrauw erbij hebt als je een lijntje trekt.

Benefit Precisely, my brow pencil review

Het potlood is sowieso heel erg dun zodat je makkelijk strakke lijnen kunt trekken. Ik gebruik het Benefit Precisely, my brow pencil ook om haartjes te schetsen. Soms zet ik het potlood is harder aan om de kleur intenser te maken. Als ik iets te hard druk, kan ik het borsteltje aan de andere kant gebruiken om de lijn iets te vervagen. Het potlood is namelijk makkelijk en snel weer te vervagen als het nodig is. Daarnaast blijft het potlood inderdaad de hele dag perfect zitten.

Benefit Precisely my brow pencil

Nadelen: Benefit geeft aan dat je het Benefit Precisely, my brow pencil niet hoeft te slijpen. Echter wordt het puntje na verloop van tijd toch iets te rond. Ik heb zelf geen puntenslijper die zo dun is als het potlood, dus wellicht kan Benefit daar nog iets op verzinnen.

Conclusie: Ik kan gewoon echt geen minpunten bedenken. Het Benefit Precisely, my brow pencil is gewoon fantastisch! Ik denk dat dit een van de meest complete wenkbrauwpotloden is die ik ooit heb geprobeerd. Geloof, dat zijn er heel wat! En ja, het potlood kost iets meer maar dat is dit potlood echt waard. Als je het geld over hebt, dan zou ik zeker eens investeren in dit wenkbrauwpotlood.

Heb jij al eens een wenkbrauwproduct van Benefit geprobeerd?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer updates, thanks!

benefit brow pencil

benefit brow pencil review

benefit wenkbrauwpotlood review

presicely my brow pencil swatches

precisely my brow pencil 4

benefit brow pencil swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.