Big cosy sweater

Aaah, doe mij maar een big cosy sweater. De zwarte sweater in dit artikel is echt mijn favoriet en ik draag deze heel weinig zodat ie niet vaal kan worden. Ik kocht deze trui namelijk anderhalf jaar geleden bij Pieces, maar ik heb nooit meer een soortgelijke sweater gevonden. En aangezien deze trui super lekker zit, moet ik er wel voorzichtig mee zijn. Echter kan deze trui niet voor eeuwig in de kast blijven hangen.

dkny tas

Voor het outfit in dit artikel kwam de trui dus weer uit de kast. Oversized sweaters zoals deze combineer ik graag met een jeans. In dit geval met een van mijn favoriete ripped jeans. Omdat het de afgelopen dagen zo hard regent heb ik gekozen voor mijn nieuwe enkellaarsjes van Mango. Deze hebben een schattig puntneusje en een stevige blokhak. Hierdoor zijn deze laarsjes geschikt voor een dagje werken of lekker slenteren in de stad.

ring met strikje

Mijn tas vind ik niet heel erg bij het outfit passen, maar het is zo’n handige tas. Het is een oud model van DKNY en ik gebruikte deze vroeger voor alles. Als schooltas, boodschappentas en party tas. Echter had ik liever een mooi zwarte leren shopper gehad. Het outfit is namelijk minimalistisch maar de tas van DKNY is net iets te druk bewerkt als je het mij vraagt. Moet ik nog even shoppen, hihi!

Heb jij ook een big cosy sweater outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Check meer foto’s van mij op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

big cosy sweater

Items

Pieces: Oversized sweater
H&M: Ripped jeans
Mango: Zwarte enkellaarsjes
DKNY: Bowling bag
Accessorize: Ring met strikje

oversized sweater outfit

zwarte oversized sweater

fall outfit

fall outfit 2015

casual outfit

oversized sweater outfit

black sweater outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.