Blush aanbrengen als een make-up artist

Blush aanbrengen als een make-up artist? In mijn nieuwste video laat ik je precies zien hoe je dat kunt doen. De techniek die ik je in deze video laat zien gebruik ik al jaren met succes. Met mijn tips en tricks voorkom je Bassie de clown wangetjes en die verschrikkelijke eighties rouge look. Gelukkig is het niet heel erg moeilijk om deze make-up mistakes te voorkomen. Met een paar keer oefenen heb je het zo onder de knie.

blush aanbrengen

Je hebt voor deze tutorial drie penselen nodig. Een mooi fluffy penseel en een schuin afgesneden penseel of kabuki. Als laatste heb je een highlighter penseel of een fan brush nodig voor, jawel de highlighter. Ik gebruikte zelf Inglot shaping powder en de BE Creative blush in de kleur Precious. Als highlighter gebruikte ik de Too Faced Leopard bronzer, een van mijn all time favorites. Nu je precies weet wat je nodig hebt kunnen wij lekker aan de slag met blush aanbrengen.

Enjoy the video,

Kaya-Quintana

P.S. Op mijn Youtube kanaal vind je nog meer make-up art tips.

 


Shop de look!

blush aanbrengen

how to blush aanbrengen

blush tutorial

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.